Öncelikle Merhabalar,
NOT : Forumu Tamamen Okumalısınız Gelir Gelmez Ben Mimar Olcam,Alım Varmı,Mimar Ver Build Yapayım veya Beni Test Et Diye Spam Atanlar Alınmayacaktır.
Şimdi Gelelim Konumuza Kısa Süre Sonra Açacak Olduğum 3GB Kozder Sunucuma Yetenekli Mimar Aramaktayım Bu Arkadaş Sunucunun Bütün Haritasını Yapması Gerekiyor Teamde Olabilir Yeterki Bize Spawn Diye Topraktan Kare Kutu Yapıp Yetki İstemesin.
Pluginler Kendimce Yapılıcaktır Ayrıca Sunucuma Açıldıktan Sonra DenemeRehberlerde Alınıcaktır.
Alım Sistemi :
Sunucumda Alım Sistemi Şu Şekilde İşlemektedir.
DenemeRehber->Rehber->UstaRehber->Moderatör
Bu Şekilde Bir Alım Sistemimiz Bulunmaktadır. Yetkili Olacak Kişi İlk Önce DenemeRehber Sonra Rehber Sonra UstaRehber Ve En Sonunda Moderatöre Kadar Terfi Alabilir.
Mimarlık :
Eğer Sunucumuza Mimarlık İçin Başvuru Yapacak İseniz Aşağıdaki Mimar Başvurusunu Doldurmalısınız Ayrıca Mimar Olunca Sürekli Terfi İstemek Kurucunun Gözünde Güven Kaybı Yaşamanıza Neden Olacaktır Nasıl Olsa Güven Önemli Bir Etkendir.
Mimarlık Alım Formu :
İsminiz :
Yaşınız :
Nekadar Süre Mimarlık Yaptınız :
Daha Önce Herhangi Bir Sunucuda Mimarlık Yaptınızmı :
Kendinize Güveniyormusunuz? :
Sabırsız Birimisiniz Aceleniz Varmı? :
Sürekli Terfi İsteyecek Tiplerdenmisiniz :
Sunucuya Alım İçinmi Geliyorsunuz? :
Alınmasanızda Oynarmısınız Yoksa Botmu Atarsınız Yada Oynamazmısınız? :
Size Nasıl Güvenebiliriz? :
Not : Mimarlığa Alınır İseniz Yapılarınızı Kendi Tek Oyunculu Dünyanızda Yapıp Dosya Olarak Atıcaksınız Direkt Güvenemeyiz.
Başarılar..
NOT : Forumu Tamamen Okumalısınız Gelir Gelmez Ben Mimar Olcam,Alım Varmı,Mimar Ver Build Yapayım veya Beni Test Et Diye Spam Atanlar Alınmayacaktır.
Şimdi Gelelim Konumuza Kısa Süre Sonra Açacak Olduğum 3GB Kozder Sunucuma Yetenekli Mimar Aramaktayım Bu Arkadaş Sunucunun Bütün Haritasını Yapması Gerekiyor Teamde Olabilir Yeterki Bize Spawn Diye Topraktan Kare Kutu Yapıp Yetki İstemesin.
Pluginler Kendimce Yapılıcaktır Ayrıca Sunucuma Açıldıktan Sonra DenemeRehberlerde Alınıcaktır.
Alım Sistemi :
Sunucumda Alım Sistemi Şu Şekilde İşlemektedir.
DenemeRehber->Rehber->UstaRehber->Moderatör
Bu Şekilde Bir Alım Sistemimiz Bulunmaktadır. Yetkili Olacak Kişi İlk Önce DenemeRehber Sonra Rehber Sonra UstaRehber Ve En Sonunda Moderatöre Kadar Terfi Alabilir.
Mimarlık :
Eğer Sunucumuza Mimarlık İçin Başvuru Yapacak İseniz Aşağıdaki Mimar Başvurusunu Doldurmalısınız Ayrıca Mimar Olunca Sürekli Terfi İstemek Kurucunun Gözünde Güven Kaybı Yaşamanıza Neden Olacaktır Nasıl Olsa Güven Önemli Bir Etkendir.
Mimarlık Alım Formu :
İsminiz :
Yaşınız :
Nekadar Süre Mimarlık Yaptınız :
Daha Önce Herhangi Bir Sunucuda Mimarlık Yaptınızmı :
Kendinize Güveniyormusunuz? :
Sabırsız Birimisiniz Aceleniz Varmı? :
Sürekli Terfi İsteyecek Tiplerdenmisiniz :
Sunucuya Alım İçinmi Geliyorsunuz? :
Alınmasanızda Oynarmısınız Yoksa Botmu Atarsınız Yada Oynamazmısınız? :
Size Nasıl Güvenebiliriz? :
Not : Mimarlığa Alınır İseniz Yapılarınızı Kendi Tek Oyunculu Dünyanızda Yapıp Dosya Olarak Atıcaksınız Direkt Güvenemeyiz.
Başarılar..
Son düzenleme: