Kişilik Yorumları

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bende bi dal alirim...

@abdullah2323

Kullanıcı adı seçimi konusunda klasizmden kurtulamadığını görüyoruz. Konuşma tarzı fena değildir, yer yer ciddi takılır (henüz görmedim, şimdilik bu bir varsayım) ama daha çok eğlence (ve kız) peşinde koşar. *Go on*[DOUBLEPOST=1425734569,1425734444][/DOUBLEPOST]
bende istirem
not:beni tanımıyor :( .-. ._. yıkılmaktayım bu arada post kastım 199 du 200 yaptım yetkililere bildiriyorum
post kasmak için yorumu attım lütfen gerekeni yapılsın özür dilerim ama küsüratlı sayıları sevmiyorum

@onikiasd

Güzel bir nick vakası daha. Biraz üşengeçlik seziyorum. Sakarlıkları olmuyor değil ama bununla beraber güzel bir fikir yapısına sahip.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski bir üye olarak tanınmayan ilk üyeyim galiba gurur duyuyorum kendimle :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

@ByMN1

Emekli Nitrado moderatörlerinden, yardımsever olduğunu hatırlıyorum. Yine de "Her yardımseverin içinde bir troll yatar." ilkesinin canlı örneklerinden.[DOUBLEPOST=1425735157,1425735035][/DOUBLEPOST]
se a bi benide gözden geçirsene merak ettim :/

@faketaxidriver

Nick vakaları bitmez, yorumlayana birçok şey gösteren nicklerden. Bir zamanlar bana kızların kendisine fazla baktığından yakınmıştı. Çapkın seni.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@_TUNA_

Nükleer santralde part-time olarak çalışıyor, uranyum çubuklarından sorumlu. Ayrıca Fukushima faciasının mimarlarından biri olarak gösterildiğine dair söylentiler var. Şu ana kadar hiç konuşmadığım için pek bilemiyorum ama yine de boş göndermek istemedim. B)
TAM İSTEDİĞİM CEVAP İŞTE! (likeladım ._. )

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Banada oralardan bi parça pinçik yorum yok mu :(

@Ryuusuke

Koyu renkleri seviyor sanırım ama emin değilim. İnsanlara karşı nazik davranan birisi. B)[DOUBLEPOST=1425735616,1425735440][/DOUBLEPOST]
Benim kişiligimi yorumluyana gerçekten helal olsun henüz bulamadım.

@QuestTurk

Açıkçası ben de bulamadım, benim için bile fazla opak bir durum. Sunucun var(dı) diyebilirim şimdilik. Avatar yüklemeye üşenmenden bir yorum yapabilirdim belki.[DOUBLEPOST=1425735742][/DOUBLEPOST]
Oralarda olmak isteyen masum luffy. :(

@AzlaazTR

Tavsiye vermek hoşuna gider, insanların onun fikirlerinin dinlemesi de öyle. (Hangimizin hoşuna gitmez ki?) Kendini belli etmeyi seviyor ayrıca. D. Luffy'i de unutmamak lazım tabi.[DOUBLEPOST=1425736087][/DOUBLEPOST]
Ben olmamak*
Rüyalarına girmek ben senin* Seni öldürmek* Kan kan kan kan*
kan kan* Ölmek* BB* Bıcak* kan* ölüm* kan kan*

@KinchouKan

Anime fan, büyük çoğunluğu Death Note. Ve beni öldürmek istiyor.

Şu anda ben:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Ryuusuke

Koyu renkleri seviyor sanırım ama emin değilim. İnsanlara karşı nazik davranan birisi. B)[DOUBLEPOST=1425735616,1425735440][/DOUBLEPOST]

@QuestTurk

Açıkçası ben de bulamadım, benim için bile fazla opak bir durum. Sunucun var(dı) diyebilirim şimdilik. Avatar yüklemeye üşenmenden bir yorum yapabilirdim belki.[DOUBLEPOST=1425735742][/DOUBLEPOST]

@AzlaazTR

Tavsiye vermek hoşuna gider, insanların onun fikirlerinin dinlemesi de öyle. (Hangimizin hoşuna gitmez ki?) Kendini belli etmeyi seviyor ayrıca. D. Luffy'i de unutmamak lazım tabi.[DOUBLEPOST=1425736087][/DOUBLEPOST]

@KinchouKan

Anime fan, büyük çoğunluğu Death Note. Ve beni öldürmek istiyor.

Şu anda ben:

Yazim hatasi var D. Luffy değil Monkey D. Luffy