KaanKeskinStolky
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
İlk olarak konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, benim istediğim kişisel, özel eklenti paketidir Kaan Keskin#3863 dc adresim burada her daim aktifimdir yazabilirsiniz
Ücretsiz değil söylediğiniz ayrıntıları zaten discord üzerinden konuşuyoruz ancak haklısınız yazmam gerekirdi ve evet bir sunucu için olacak 3 ortak olarak giricez bütcemizde var şahsen domain sunucu vs bunları halledip genel anlamda oynanabilir bir sunucu açmak istiyoruz 12 -13 yaşında 2 gb sunucuyla int çalıntı bi paketle sunucu açan çocuklar gibi amacımız yokKonuyu açar mısınız? Eğer bir sunucu için istiyorsanız sunucu türünü belirtmeniz gerekmekte. Yoksa kendi kendinize oynayacağınız bir şey yani smp tarzı bir şey için mi istiyorsunuz? Ayrıca güzel ve kaliteli bir paket istiyorsanız ücretsiz olarak yaptırmanız çok olası değil. Ücretsiz olarak en fazla ortalama derece paketler yaptırabilir ve bulabilirsiniz. (Tabii bazı istisnaları saymıyorum, genel anlamda yani)
ve şahsen tanıdığınız varsa görüşmek isterimKonuyu açar mısınız? Eğer bir sunucu için istiyorsanız sunucu türünü belirtmeniz gerekmekte. Yoksa kendi kendinize oynayacağınız bir şey yani smp tarzı bir şey için mi istiyorsunuz? Ayrıca güzel ve kaliteli bir paket istiyorsanız ücretsiz olarak yaptırmanız çok olası değil. Ücretsiz olarak en fazla ortalama derece paketler yaptırabilir ve bulabilirsiniz. (Tabii bazı istisnaları saymıyorum, genel anlamda yani)
Size yardımcı olamayacağım. Sadece konuyu daha açıklayıcı yapmanızı istedim. İyi günler.ve şahsen tanıdığınız varsa görüşmek isterim