Kit Skripti Lazım Acil

1DENİZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
2
Javayla yazıncada her oyuncu için süreleri kaydetmek zorundasın.
Ayrıca ben skript javadan üstündür demiyorum, Sadece skripti bu kadar saçma bahanelerle gömemeyeceğini söylüyorum.
Sana saçma gelen senin saçmalığındır.
Javayla performans kazanabilirsin
Skript ile kolaylık javaya göre daha az performans alabilirsin bunu idrak etmiyorsan skript ile istediğini yapmakta özgürsün

Mrtol

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Sana saçma gelen senin saçmalığındır.
Javayla performans kazanabilirsin
Skript ile kolaylık javaya göre daha az performans alabilirsin bunu idrak etmiyorsan skript ile istediğini yapmakta özgürsün
Anlamıyormusunuz ben zaten skript daha performanslı demiyorum, Java çok daha iyi ama Skriptte o kadar da kötü değil.
Ayrıca ben ne istersem yapmakta zaten özgürüm bunun için sizden izin almama gerek yok, Vede sunucumda skript eklentisini kullanmıyorum tüm eklentileri kendim java ile yazıyorum. Skripti savunma sebebim kullanıyor olmam değil, Yapmış olduğunuz gereksizsizce bilgisizce sözleriniz.

Neyse ceza almak istemiyorum umarım anlamışsınızdır daha fazla uzatmayın rica ediyorum.

Son düzenleme:

1DENİZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
2
Anlamıyormusunuz ben zaten skript daha performanslı demiyorum, Java çok daha iyi ama Skriptte o kadar da kötü değil.
Ayrıca ben ne istersem yapmakta zaten özgürüm bunun için sizden izin almama gerek yok, Vede sunucumda skript eklentisini kullanmıyorum tüm eklentileri kendim java ile yazıyorum. Skripti savunma sebebim kullanıyor olmam değil, Yapmış olduğunuz gereksizsizce bilgisizce sözleriniz.

Neyse ceza almak istemiyorum umarım anlamışsınızdır daha fazla uzatmayın rica ediyorum.
Skript bende kullanıyorum aktiflik süresi kit süresi gibi işler için iyi olmadığını biliyorum arkadaşada
Plugin var ise plugin kullanmasını önerdim
Skripti gömmek istesem skript kolaylık sağlar demezdim.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Skript bende kullanıyorum aktiflik süresi kit süresi gibi işler için iyi olmadığını biliyorum arkadaşada
Plugin var ise plugin kullanmasını önerdim
Skripti gömmek istesem skript kolaylık sağlar demezdim.
Kod:
#Daily
command /günlükkit:
 trigger:
  set {_z} to difference between {günlük.kit::%player%} and now
  {_z} is less than {günlük.kit::%player%}:
   message "&cBu kiti tekrar almak için %{günlük.kit::%player%}% bekleyiniz."
   stop trigger
  set {günlük.kit::%player%} to now
  give 1 diamond to player
  message "kit alındı"