Kitap,Anime vs. Bitince Duygulanıyormusunuz?

Duygulanıyor musunuz?

• Fazlasıyla ;(

Kullanılan: 11 35.5%
  • Evet

Kullanılan: 5 16.1%
  • Bazen

Kullanılan: 7 22.6%
  • Hayır

Kullanılan: 8 25.8%

• Kullanılan toplam oy
    31

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kitaba göre değişir.Örneğin bir kitaba çok bağlı kaldıysan o karekteri fazlasıyla sevdiysen kitabın sonunda o karekter ölünce duygulanırsın.Ben Sefiller'de böyle bir duygu yaşamıştım.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben daha çok sevinirim, Anime listemin bitirilmiş kısmına yeni bir tane daha eklenmiş, kitaptan yeni tecrübeler edinmişimdir. Animeye ya da kitaba ağladığımı hiç hatırlamıyorum, zaten ağlarsam da içimden bir şeyler ölür hani, karı mıyım lan ben .-.
*Filmlere ağlamayı sever*

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlginç,
ben de şöyle bile oluyor:
Daha karakterleri öğrenirken kafamda hikaye oluşturup o hikayenin bitmesine duygulanıyorum benim kafa öyle güzel.
Gerçi kaliteye bağlı değişen bir olay aslında duygulanıp duygulanmamak.
@rayandu06 Senin durum ilginç, hele dinimizden kıssalar derken neleri kastediyon?
Kur'an,hadis vs.?
Ayrıca, Ritim ve Şiir iyidir bende severim ama bana uygun MC yok, tek bi' Contra var...
(Şimdi aydınlandım RAP'in açılımını yazınca,şiiride RAP yapmak için kullanıyon?)

Kugleefey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle evet.Rosario to vampire bitince duygulanmistim.Ve hala animeler bitince duygulanirim.Ozelliklede yeni sezon ihtimali yoksa..Ama bazen hikayenin devamini kafamdan uydurup devam ettirdigim oluyor

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
duygulanmak ne demek, içindeki karakterlerden birisine aşık olup kitabı 3-4 defa okuyorum

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
İlk okuduğum romanda sevdiğim biri ölünce üzülmüştüm ilk ve sondu. Sonraki okuduklarımda öyle bir şey olmadı.