Kitap İncelemesi - Ana

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Selamlar, bugün değişik bi' konu ile karşınızdayım. Artık ilgi gelirse okuduğum ve beğendiğim kitapları forumda paylaşacağım. Neyse, hemen geçelim konumuza.​
  • Gayet güzel bir kitap. Rusya'da Çar rejimine karşı çıkan sosyalistleri konu alan güzel bir hikaye, kitap. Azıcık da kitaptan bahsedelim, ana karakter olan Pelageya (nasıl yaziliy bilmiyorum ama) ana, oğlunun yolundan gitmesi ve bunun sonucunda öldürülmesini konu alan gayet güzel bi' kitap, zaten okursanız anlarsınız :(
  • Kısaca alın okuyun, güzel bi kitap :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen kitap inceleme yahu, sadece oku ama inceleme :S Sayende okuyacaksam da okumayacağım bir kitap oldu :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
doğru dedin çoh anlamasız bi inceleme oldu ama okuyun kitabı güzel :(
Yanlış anlamada İncelemeden çok Tavsiye türü bir şey olmuş. Eğer gerçekten inceleme yapacaksan farklı forumlar var kitap tanıtım vs yapan onlardan birkaçını incele ondan sonra böyle bir konu aç :p

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamada İncelemeden çok Tavsiye türü bir şey olmuş. Eğer gerçekten inceleme yapacaksan farklı forumlar var kitap tanıtım vs yapan onlardan birkaçını incele ondan sonra böyle bir konu aç :p
aynen bidahakine öyle yapayım, bunu tavsiye gibi düşünün :(

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek ilgi çeken resim oldu bende. Konu ya yazı fontu ekleyebilir başlıklar altında anlatabilirsin bence dah iyi olur