Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vip,Vip+ ve BVİP kitine CratesPlus kasa anahtarı ve item spawner eklemek İstiyorum.Ama idlerini yazdığımda
Bu kit hatalı diyor.Benimle aynı derdi yaşayan arkadaşların sorularına baktım fakat çözümü bulamadım.
Vip,Vip+ ve BVİP kitine CratesPlus kasa anahtarı ve item spawner eklemek İstiyorum.Ama idlerini yazdığımda
Bu kit hatalı diyor.Benimle aynı derdi yaşayan arkadaşların sorularına baktım fakat çözümü bulamadım.
1- Essentials pluginin içindeki config dosyasına muhtemelen direk itemin kodunu yazdın kontrol et 2- Basit bir skript sayesinde vip kitini aldığında anahtarıda verebilirsin
Sorunu Çözemediysen Özelden Bana Ulaşabilirsin Yardımcı Olmaya Çalışırım !
Özelden sana gönderdiğimi dene istersen !
1- Essentials pluginin içindeki config dosyasına muhtemelen direk itemin kodunu yazdın kontrol et 2- Basit bir skript sayesinde vip kitini aldığında anahtarıda verebilirsin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.