Kitli Hunger Games Skripti

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bürsürü Plugini Var Biliyorum Ben Skript İstiyorum Options Bölümü Olursa Sevinirim Şimdiden Teşekkürler

İstedigim Skript Şu /hg yazdıgımızda menü gelecek ve orda 9 tane oda olacak yeşil kil oyuncu bekleyen hg olucak başlamayan başlayan ise kırmısın kil olucak sarı daha yapılmamış enable yapılmamış hg olucak

oyuncuların kullancagı komutlar: /hgjoin 1,2,3... , /hgquit & /hgexit , /hgwatch 1,2,3...
adminlerin kullancagı komutlar: /hg enable 1,2,3... & /hg disable 1,2,3... , /hgbirth , /hgcreate 1,2,3...

hg join: oyuna girer
hg quit: oyundan cıkar
hg exit: oyundan cıkar
hg watch: başlamış oyunu izler (başlamamış oyunu izleyemesin)

hg enable: oyunu aktifleştirir
hg disable: oyunu deaktifleştirir (ve kimsey giremez)
hg birth: oyuncunun dogcagı yerleri belirler (sonuna 1 2 fln yazmayalım otomatik 1 2 kendi yazsın max 50 belirleme olsun)
hg create: hangi oyunu yaptıgını gösterir ve biri /hgwatch 1 yazdıgında /hgcreate 1 yazdıgı yere gelir hicbir blok kıramaz

Bide şu /hg menüsünde acık yeşil kil odalar max 2 tane acılsın yani 9 tane oda boş olabilir ama 7 tane odayı kırmızı kil yaparak sadece 2 tane yeşil oda acsın o yeşil odalar doldugunda tekrar 2 yeşil oda gelsin bu sürekli devam etsin hızlıca ve yeşil killer slotun ilk başına gelmek üzere 3 sıralık bir guı olsun ve ortasına gelsin

Arkadaşlar Bu Kadar Cok Zor Bir Skript (Benim için :D) wgyi ben atıcam hicbiryeri kıramıcaklar fakat sonuna bir skript daha eklememiz lazım yaprakları kırabilsinler ve chestleri acabilsinler he birde tabikide mapın yenilenmesi chestlerin dolması gerek :D

Yapana Şimdiden Teşekkürler Herkezin Kullanacagı Kullanışlı Bir Skript Olur

İMKANSIZMI :D

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hungergames kuruyosan elimde paket var aclikoyununun +70 olan server atabilirim istersen batu. sağlam bir paket.