BatuBskn0
PayidarNetwork.Batihost.Net
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Bürsürü Plugini Var Biliyorum Ben Skript İstiyorum Options Bölümü Olursa Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
İstedigim Skript Şu /hg yazdıgımızda menü gelecek ve orda 9 tane oda olacak yeşil kil oyuncu bekleyen hg olucak başlamayan başlayan ise kırmısın kil olucak sarı daha yapılmamış enable yapılmamış hg olucak
oyuncuların kullancagı komutlar: /hgjoin 1,2,3... , /hgquit & /hgexit , /hgwatch 1,2,3...
adminlerin kullancagı komutlar: /hg enable 1,2,3... & /hg disable 1,2,3... , /hgbirth , /hgcreate 1,2,3...
hg join: oyuna girer
hg quit: oyundan cıkar
hg exit: oyundan cıkar
hg watch: başlamış oyunu izler (başlamamış oyunu izleyemesin)
hg enable: oyunu aktifleştirir
hg disable: oyunu deaktifleştirir (ve kimsey giremez)
hg birth: oyuncunun dogcagı yerleri belirler (sonuna 1 2 fln yazmayalım otomatik 1 2 kendi yazsın max 50 belirleme olsun)
hg create: hangi oyunu yaptıgını gösterir ve biri /hgwatch 1 yazdıgında /hgcreate 1 yazdıgı yere gelir hicbir blok kıramaz
Bide şu /hg menüsünde acık yeşil kil odalar max 2 tane acılsın yani 9 tane oda boş olabilir ama 7 tane odayı kırmızı kil yaparak sadece 2 tane yeşil oda acsın o yeşil odalar doldugunda tekrar 2 yeşil oda gelsin bu sürekli devam etsin hızlıca ve yeşil killer slotun ilk başına gelmek üzere 3 sıralık bir guı olsun ve ortasına gelsin
Arkadaşlar Bu Kadar Cok Zor Bir Skript (Benim için
) wgyi ben atıcam hicbiryeri kıramıcaklar fakat sonuna bir skript daha eklememiz lazım yaprakları kırabilsinler ve chestleri acabilsinler he birde tabikide mapın yenilenmesi chestlerin dolması gerek
Yapana Şimdiden Teşekkürler Herkezin Kullanacagı Kullanışlı Bir Skript Olur
İMKANSIZMI
İstedigim Skript Şu /hg yazdıgımızda menü gelecek ve orda 9 tane oda olacak yeşil kil oyuncu bekleyen hg olucak başlamayan başlayan ise kırmısın kil olucak sarı daha yapılmamış enable yapılmamış hg olucak
oyuncuların kullancagı komutlar: /hgjoin 1,2,3... , /hgquit & /hgexit , /hgwatch 1,2,3...
adminlerin kullancagı komutlar: /hg enable 1,2,3... & /hg disable 1,2,3... , /hgbirth , /hgcreate 1,2,3...
hg join: oyuna girer
hg quit: oyundan cıkar
hg exit: oyundan cıkar
hg watch: başlamış oyunu izler (başlamamış oyunu izleyemesin)
hg enable: oyunu aktifleştirir
hg disable: oyunu deaktifleştirir (ve kimsey giremez)
hg birth: oyuncunun dogcagı yerleri belirler (sonuna 1 2 fln yazmayalım otomatik 1 2 kendi yazsın max 50 belirleme olsun)
hg create: hangi oyunu yaptıgını gösterir ve biri /hgwatch 1 yazdıgında /hgcreate 1 yazdıgı yere gelir hicbir blok kıramaz
Bide şu /hg menüsünde acık yeşil kil odalar max 2 tane acılsın yani 9 tane oda boş olabilir ama 7 tane odayı kırmızı kil yaparak sadece 2 tane yeşil oda acsın o yeşil odalar doldugunda tekrar 2 yeşil oda gelsin bu sürekli devam etsin hızlıca ve yeşil killer slotun ilk başına gelmek üzere 3 sıralık bir guı olsun ve ortasına gelsin
Arkadaşlar Bu Kadar Cok Zor Bir Skript (Benim için
Yapana Şimdiden Teşekkürler Herkezin Kullanacagı Kullanışlı Bir Skript Olur
İMKANSIZMI