KitPvp Açtım Önemli Bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz

gel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi günler arkadaşlar bugün KitPvp açmıştımda Oyuncular Adam öldürdükçe sağ tarafta yer alan Scoreboard tablosunda her adam öldürdüklerinde 2 Puan veriliyor. ben bu puanlar ile adamların Marketlerden bir şey alabilmesini istiyorum örnek : Kılıcı keskinlik 2 Enchantı veya 2Tane enchli elmas vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde Serverde Kitlerde Normal Altın Elma var Ama oyuncular Bu elmalar ile Birine Vurunca Bu Elmalar Enchli elmaya dönüşüyor Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

gel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
özelden ip ver gelip bakayım
ATTIM İPİGELDİĞİNDE ADINI SÖYLERSEN ADMİN BİLGİ VERİCEK USTA BEN OYUNDA DEĞİLİM BU KONU ÜZERİNDEN YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM[DOUBLEPOST=1407679684,1407678234][/DOUBLEPOST]Usta Tamam Puan Sorunum Çözüldü Artık şu bug sorunum var : Adamlar enchsiz altın elma ile (322:0) Bir adama nerde vurursa vursun farketmez normal altın elma enchli altın elmaya dönüşüyor (322:1) Bu bugu nasıl kapayacağım bilgisi olan varsa mesaj atarsa sevinirim... Birde KingKits de kitlerin Sürelerini Nasıl ayarlayabilirim bilen biri varmı acaba?