Kitpvp Den iyi anlayan varsa Yardım

Berkekarako

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kitpvp ayarlıcam Fakat ./kit barbar gibi yazarak değilde Tabelaya sağ tıklayarak gerkli eşyaları alcak ama market gibi olmıcak
Sağ tıklayınca birçok eşya gelcek Bilen lütfen yardım.

Market gibi olmıcak derken:

Tabelada;

-Shop
1 (Adet)
B 800:900 S (fiyat)
Diamond (item)

Bunu tabelaya yazıyoruz sağ tıklayınca dia gelio ama ben bundan bahsetmiyorum.

Mesela sağ tıklayınca deri set Keskinlik1 Tas kılıc 5 biftek yay ok felan gelcek.
Yardım.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak önce
Essentials'dan kitleri düzenlemen lazım.Mesela ben bir tane kiti örnek yaptım buraya.Aşağıya yazdım.
Şimdi aşağıda diyor ki ;
barbar kit'ini 600 saniyede bir alsınlar ve taş kılıç,deri gömlek versin.İlk yazdığım sayı itemin numarası , 1 rakamı da itemin kaç adet verileceğidir.
Kod:
barbar:
    delay: 600
    items:
      - 272 1
      - 299 1
Şimdi gerekli izinleri vermemiz lazım.Bunlara permission deniyor.Mesela perm'i şöyle ekleyeceksin.
/mangaddp default essentials.kits.barbar gibi.Aşağıda verdiğim iki permission'u eklemen lazım.Aksi taktirde oyuncular o kiti alamaz.
essentials.kit
essentials.kits.barbar
Şimdi diyelim ki sen bütün kitleri ayarladın verdiğim gibi
Örneğin kitlerimiz şunlar olsun ;
Savasci
Okcu
Sovalye
Doktor
Barbar
sana yukarıda essentials.kits.barbar diye bir perm vermiştim.Orada barbar yerine sovalye , doktor gibi şeyleri yazarak diğer kitlerin de izinlerini veriyorsun.
Sonra
gelelim commandsigns'e
CommandSigns tabelaya sağ tıklatınca komut çalıştırma pluginidir.
Bu plugini yükledikten sonra
Tabelaya istediğiniz herhangi bir şey yazın
Mesela ;
Barbar kitini almak için sağ tıklayın yazabilirsiniz.
Sonra tabelaya bakarak
/commandsigns line1 /kit barbar
komutunu kullanın.Böylece tabelaya sağ tıklatınca size barbar'ın eşyalarını verir.Yukarıda farkettiyseniz kitlerin hepsine bir süre sınırı koymuştuk.
Bütün kitleri aynı anda almasınlar diye bir süre sınırı koymanızı öneririm.Mesela barbar kitini 15 dakikada bir alabilsinler , sovalye kitini 5 dakikada 1 alabilsinler gibi.
Ancak bütün kitlerin kullanma süreleri dolduğunda aynı anda tekrar bütün kitleri alabilirler.Bu yüzden güzel bir kitpvp pluginiyle yapabilirsiniz.Ama essentials ile yapacaksınız bu şekilde olur.Ara sıra birkaç kiti aynı anda almaları iyi olabilir.Zaten süre sınırı da olacak.Bence böyle kalsın.
Bu arada ;
Eğer oyun içinde /kit barbar gibi şeyler kullanılmasın , sadece tabelaya tıklatınca o itemler gelsin diyorsanız
/rg f __global__ blocked-cmds kit yazarak bu dünyada kit komutunu engelleyin.Bunu yaparak /kit kotumunu kullanamazlar.
Ama tabeladan tıklayarak alabilirler.Bu konuda seçim size kalmıştır.
Bu arada VS'den kaçmamaları için CombatLog plugini eklemeyi unutmayın.
Bu şekilde yaptığın zaman sunucunun temellerini atmış olursun.
Bir öneride bulunmak istiyorum ;
Mesela oyuncular ölerek item düşürdü.Başka bir oyuncu bu itemleri satarak para kazanabilsin
Bunun için sunucuda /sell hand komutunu aktif etmeniz lazım.Oyuncu kolaylıkla elindeki itemi satabilecek
essentials.sell permini eklemen lazım bunu yapabilmek için.
Bu yolla kazandığı paralarla oyuncu tekrar başa döndüğü zaman , yani öldüğü zaman
Oyuncuların düşürdüğü itemlerin parasıyla marketten bir şeyler alabilir.Bunun için de güzel bir market yapmanız lazım.
Markete zırh,xp şişesi,iksir falan ekleyebilirsiniz.Vip sistemi yapmak istiyorsanız oyun parası satabilirsiniz.
Mesela 10 TL'ye 30 k oyun parası
gibisinden :) Hem zahmetsiz olur.
Son olarak bir bilgi daha eklemek istiyorum.
Commandsigns pluginini yükleyince
commandsigns.use.* permini de eklemeyi unutmayın.Perm eklemeyi yukarda anlattım.
Haritayı da bir zahmet hazırlarsın artık ^^

Sunucunuzda başarılar dilerim..
[İşinize yaradıysa bir beğeni lütfen :D]

Son düzenleme:

Berkekarako

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş çok saol Beni skype ekle sw kurdugumda Sana vip vercem

Bişi daha sorcam ben bu kiti enchli nasıl yapabilirim
Mesela adam ./kit ultravip yazacak p3 dia set gelcek

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
barbar:
delay: 600
items:
- 310 1 protection:3
- 311 1 protection:3
- 312 1 protection:3
- 313 1 protection:3
şeklinde düzenleyebilirsiniz.
Bu arada bir fikir daha vermek istiyorum.
Bir ara kitPVP'ye merak sarmıştım.Kendi deneme sunucumda şöyle bir sistem geliştirmiştim.
PressurePush diye bir plugin var.
Bu plugin basınç plakasının üstüne gelince çok yükseğe zıplamayı sağlıyor ve yere düşünce hasar vermiyor.
Şimdi siz arenanın etrafına büyük bir küre yapın.Sonra oynayacakları yerin üstüne basit bir spawn yapın.
Spawnda oyuncu kitini seçip , marketten eşyalarını aldıktan sonra spawnın yan taraflarındaki basınç plakasına basarak önce yukarıya doğru zıplıyor
Sonrada aşağı doğru düşerek arenaya , yani spawnın altına geliyor.Bu şekilde bir sistem kurmanız iyi olur.Aşağıya su koymanıza falan gerek kalmaz.
PressurePush kullanımı ;
/ppcreate ile gelen basınç plakasını zemine yerleştirmek