BlueLight3
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bir laf vardırFazla kaşınıyorsunuz. Ban yemek istemiyorum hadi yaylan konudan.
Si*tir et diye
Bir laf vardırFazla kaşınıyorsunuz. Ban yemek istemiyorum hadi yaylan konudan.
Eğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?o kafa ile o saç olmamış git öl baştan gel, afedersin ama kafana bakınca ilk aklıma gelen mc deki stick
Eğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?Eğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?
Sizin gibi bücürler forumu kirletmekten başka bir şeye yaramıyor ! o videoda bir emek var ve sen buna saygı duymalısın uploaddır render'dır[DOUBLEPOST=1439554246,1439554201][/DOUBLEPOST]Sen at evladım![]()
İyi dedin vallaEğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?
Niyeki kolay bir şeyCiddi Olamazsın![]()
Ehuehuehuehu[DOUBLEPOST=1439562252,1439562208][/DOUBLEPOST]İlk öpücük ve beraberken ilk yellenmeyi de çek ilişki konusunda hattrick yap sen de rahatla biz de rahatlayalım.
Bana vlog yapmak için bahane arıyormuşsun gibi geldi bir de. 100 abone, 300 abone. Çok sık yapma özelliği kalmaz.
Bir de herifin tipiyle ne geyik yapıyonuz la. Benimkini görseniz taşlayarak yavaş yavaş öldürürsünüz beni demek ki.
Orkun ışıtmakhamileyimi bi youtuber demişti diye hatırlıyorum![]()
Orkun Candır :/Ehuehuehuehu[DOUBLEPOST=1439562252,1439562208][/DOUBLEPOST]
Orkun ışıtmak
şu durmadan korku oyunu oynayan adam![]()
İzlerim bende arada sırada tepkileri beni güldürür birde enes batur özürlüsü var arada bir izlediğim sonra TeasyCat oda güzel kanal aslında öneririmOrkun Candır :/
MuratAbi iyi enes batur zengin biri degilİzlerim bende arada sırada tepkileri beni güldürür birde enes batur özürlüsü var arada bir izlediğim sonra TeasyCat oda güzel kanal aslında öneririm
not:EnesBatur çok egoist biri aslında adam sürekli skype da ekran açıp paypaldaki parasını gösteriyor![]()