Kızı Arayıp Seni Seviyorum Dedim.. | 300 Abone Özel Vlog

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?
Eğer başkalarının dış görünüşü ile dalga geçmeye devam edersen bende senin kafanın içindeki boşluk ile dalga geçeceğim ?

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ciddi Olamazsın :(

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuşulan videoda konuşmayı arka plana iten müzik olması. Çok kötü olmuş o :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk öpücük ve beraberken ilk yellenmeyi de çek ilişki konusunda hattrick yap sen de rahatla biz de rahatlayalım. :p
Bana vlog yapmak için bahane arıyormuşsun gibi geldi bir de. 100 abone, 300 abone. Çok sık yapma özelliği kalmaz.

Bir de herifin tipiyle ne geyik yapıyonuz la. Benimkini görseniz taşlayarak yavaş yavaş öldürürsünüz beni demek ki.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk öpücük ve beraberken ilk yellenmeyi de çek ilişki konusunda hattrick yap sen de rahatla biz de rahatlayalım. :p
Bana vlog yapmak için bahane arıyormuşsun gibi geldi bir de. 100 abone, 300 abone. Çok sık yapma özelliği kalmaz.

Bir de herifin tipiyle ne geyik yapıyonuz la. Benimkini görseniz taşlayarak yavaş yavaş öldürürsünüz beni demek ki.
Ehuehuehuehu[DOUBLEPOST=1439562252,1439562208][/DOUBLEPOST]
hamileyimi bi youtuber demişti diye hatırlıyorum :D
Orkun ışıtmak

şu durmadan korku oyunu oynayan adam :(

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlerim bende arada sırada tepkileri beni güldürür birde enes batur özürlüsü var arada bir izlediğim sonra TeasyCat oda güzel kanal aslında öneririm

not:EnesBatur çok egoist biri aslında adam sürekli skype da ekran açıp paypaldaki parasını gösteriyor :(
MuratAbi iyi enes batur zengin biri degil :D Efsane çok güzel mcyi ögrendigim adamlar :D