al1mert
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
-minecraftta asansör yapmak hayalimdi
şimdilik bir prototif olsada en azından başardım diyebilirim.(tam olarak başaramadım aslında,ama yılmadan devam ediyorum ^^)-
**
bu 2 blokluk sistemi yapmak bile 30 dk belkide 1 saatimi almıştır.niye diye sorarsanız,redstonenin 2.pistonda kesilmesi gerekiyor ilk olarak yoksa sistem bozuluyor.ben bu sistem işini biraz karıştırdım
ilk sistemde 30 dakika uğraştıktan sonra tam vaz geçecekken sistem çalıştı.ilk yapışımda anlamadım tabi sistemin mantığını
işte sonra bu 2.sistem.pek güzel görünmüyor ama yinede iyi.bu arada sistemin yapılışını göstermedim videoyu yüklemek uzun sürüyor o yüzden bu kadar kısa.2 katlı çünkü yapılışı uzun sürüyor.tek kare olmasının sebebi yine "uzun sürmesi".kat seçmeside zor olacak.neyse vaktim oldukça yaparım buda bir başlangıç.
**
Not : Vaktim Çok(inanamayacağınız kadar çok) az olduğundan,minecraftta ise yapabileceklerimizin sınırı olmadığından icadımı açıklamak için hızlıca birşeyler karaladım.bu konuyu açtıktan hemen sonra yine birşeyler icat etmeye devam ediyorum.^^
Dipnot : video henüz yüklenmedi.yüklendiği anda konuya ekliyorum. Yerin dibi not : lan çeşke şu videoya bi mözük koyaydımda kopaydınız.[DOUBLEPOST=1370033513,1370028175][/DOUBLEPOST]Video Eklendi :
videonun üstüne biraz daha geliştirdim. şimdilik çok basit ama bir başlangıç.
**
bu 2 blokluk sistemi yapmak bile 30 dk belkide 1 saatimi almıştır.niye diye sorarsanız,redstonenin 2.pistonda kesilmesi gerekiyor ilk olarak yoksa sistem bozuluyor.ben bu sistem işini biraz karıştırdım
**
Not : Vaktim Çok(inanamayacağınız kadar çok) az olduğundan,minecraftta ise yapabileceklerimizin sınırı olmadığından icadımı açıklamak için hızlıca birşeyler karaladım.bu konuyu açtıktan hemen sonra yine birşeyler icat etmeye devam ediyorum.^^
Dipnot : video henüz yüklenmedi.yüklendiği anda konuya ekliyorum. Yerin dibi not : lan çeşke şu videoya bi mözük koyaydımda kopaydınız.[DOUBLEPOST=1370033513,1370028175][/DOUBLEPOST]Video Eklendi :