Kızıltaş Sistemi Ile Yaptığım Asansör

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-minecraftta asansör yapmak hayalimdi :) şimdilik bir prototif olsada en azından başardım diyebilirim.(tam olarak başaramadım aslında,ama yılmadan devam ediyorum ^^)-

**
bu 2 blokluk sistemi yapmak bile 30 dk belkide 1 saatimi almıştır.niye diye sorarsanız,redstonenin 2.pistonda kesilmesi gerekiyor ilk olarak yoksa sistem bozuluyor.ben bu sistem işini biraz karıştırdım :D ilk sistemde 30 dakika uğraştıktan sonra tam vaz geçecekken sistem çalıştı.ilk yapışımda anlamadım tabi sistemin mantığını :D işte sonra bu 2.sistem.pek güzel görünmüyor ama yinede iyi.bu arada sistemin yapılışını göstermedim videoyu yüklemek uzun sürüyor o yüzden bu kadar kısa.2 katlı çünkü yapılışı uzun sürüyor.tek kare olmasının sebebi yine "uzun sürmesi".kat seçmeside zor olacak.neyse vaktim oldukça yaparım buda bir başlangıç.
**

Not : Vaktim Çok(inanamayacağınız kadar çok) az olduğundan,minecraftta ise yapabileceklerimizin sınırı olmadığından icadımı açıklamak için hızlıca birşeyler karaladım.bu konuyu açtıktan hemen sonra yine birşeyler icat etmeye devam ediyorum.^^

Dipnot : video henüz yüklenmedi.yüklendiği anda konuya ekliyorum. Yerin dibi not : lan çeşke şu videoya bi mözük koyaydımda kopaydınız.[DOUBLEPOST=1370033513,1370028175][/DOUBLEPOST]Video Eklendi :
videonun üstüne biraz daha geliştirdim. şimdilik çok basit ama bir başlangıç.