kızlar niye minecraft oynamıyo oynasada niye multiplayer değil offline

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft son derece süper olan bu oyunu kızlar niye oynamıyo ? hatta okulda bir kaç kız minecraft kapansın diye imza
kampanyası başlattılar, neden servere girince kız varmı diye soruyoruz? kızlar erkekler gibi minecraft oynasa hem gerçek hayatta sevgili aramayıp minecraftta sevgilimiz olsa güzel olurdu değilmi şimdi çıkın dışarı gördünüz tüm kızlara minecraftı önerin ve hatta cd veya dvd ye kopyalayıp onlara verin yada flashlarını alıp oyunu yükleyin ne kadar kız minecraft oynarsa o kadar iyi hem erkek kız eşitliği

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Cinsiyetli roleplay bir sunucu vardı, sevgili oluyordun diğerleriyle, katılım için görüntülü başvuruyordun, onu görsen böyle düşünmezdin :D

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam bilmiyorum ama mc oynayan kızların yaşı ortalama 13 erkeklerin ise 10-12 arası bu acı bir durum. :pof: Hele sev olan var mi deyip kız taklitti yapan değişik insanlar bile sunucu ma geliyor bu daha acı bir durum. :ci:

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslinda birçok sunucuda kiz oyuncu var ama fesat erkekler kiz var mi diye sorduklari içi kiz olduklarini söylemiyorlar

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorumu bu ? Sarmıyor demekki .
Ayrıca nasıl bir aptallıktır o ; imza toplamak ta nedir yahu !

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son bir sunucuya grdiğimde herkes başlganıç yerinde toplanmış zıplıyor, kafasını çeviriyor ve garip garip hareketler yapıyor. Bende merak edip bakmaya gittim ortada bir kız skinli arkadaşa 300 kişi zıplayıp shift yapıyor. Sonra "Durun lan ben erkeğim allah allah" yazdığında bir kaç kişi dışında herkes devam etti ve o mesajı gördüm... "KIZ, ERKEK FARK ETMEZ. ÖLÜ, DİRİDE FARK ETMEZ. O YÜZDEN ZEVK ALMAYA BAK!"

O yüzden kız oyuncu bekleme, kız arkadaşım bile steve kılığında giriyor skin değiştirmiyor :D

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En son bir sunucuya grdiğimde herkes başlganıç yerinde toplanmış zıplıyor, kafasını çeviriyor ve garip garip hareketler yapıyor. Bende merak edip bakmaya gittim ortada bir kız skinli arkadaşa 300 kişi zıplayıp shift yapıyor. Sonra "Durun lan ben erkeğim allah allah" yazdığında bir kaç kişi dışında herkes devam etti ve o mesajı gördüm... "KIZ, ERKEK FARK ETMEZ. ÖLÜ, DİRİDE FARK ETMEZ. O YÜZDEN ZEVK ALMAYA BAK!"

O yüzden kız oyuncu bekleme, kız arkadaşım bile steve kılığında giriyor skin değiştirmiyor :D
SEN ÖL !
10krtkr

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hmm. düşündürücü :hmm: sebebi : Türk erkekleri oldugu sürece kızların ne işi var minecraft sunucularında? :( 1 kız oluyor serverde hemen tüm oyuncular o kızın peşinde malesef ki veya arkasına geçip Shift'e basıyorlar zevk alıyormuş gibi kızlar geldigine bin pişman olup çıkıyor malesef ki, birdaha böyle bir soru sorma sormadan önce bi düşün :D