Klan Nedir ? Neden Bir Klana Üye Olmalıyım ?

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klan Nedir ?
Klan sözlük anlamıyla; Bir kabileyi meydana getiren, aralarında kan bağı bulunan aileler grubu,sop. Anlamına gelir. Peki Minecraft'da klanı az inceleyelim. Genellikle çoğu klan acemice oluşmuştur, hiçbir görev dağılımı olmaz veya bir ortam mevcut değildir. Klana alınırken dönen muhabbetler şöyledir ;
"XXX Klanına alım var. P5 Seti olan ben yazsın."
"Klan kurdum gelicek var mı ?"
gibi muhabbetler geçer. Bu klanlar genellikle acemi klanlar yani bilgisiz klanlardır. Peki nasıl iyi bir klanı farkedersiniz, nasıl iyi bir klan oluşturursunuz başlıklı konuyu anlatıyım. Minecraft'da profesyonel bir klan kurmak için öncelikle yönetiminizin ve hakimiyetinizin güçlü olması gerekir. Hakimiyet en başta gelir. Ayrıca isimde çok önemlidir, klan üyelerinizi yansıtacak isimler koymalasınız. "Son Osmanlı", "DarkandBlack" gibi isimler olmamalıdır. Örneğin bir isim veriyim, "Rüya Askerleri" veya "Deichor Sancağı" -Deichor Sancağı'nda ki Deichor benim adımdır, siz adınıza göre düzenleyebilirsiniz.- gibi isimler koyabilirsiniz. Klan iletişimi ve rütbe dağılımı çok önemlidir. Ayrıca klanınıza özel etkinlikler düzenlemelisiniz. Örnek bir etkinlik verecek olursam ; Her gün seferlere çıkabilir, klan içi savaş etkinlikleri yapabilirsiniz. İletişim için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
veya
kullanabilirsiniz. Başlangıç için Raicall önerim olacaktır. Ücretsiz bir uygulamadır zaten. Klan içi rütbelere iletişim bakımından ayrımcılık yapmamalısınız. Her üyenize eşit davranmalısınız. Ayrımcılık yalnızca yönetim bakımından olmalıdır. Ayrıca klanınızı topladıkdan sonra oynadığınız sunucularada dikkat etmelisiniz. "Nasıl iyi bir sunucu bulurum ?" diyorsanız, tıklayınız.

Neden Bir Klana Üye Olmalıyım ?

• Klanlar sizleri eğitim ve öğretim imkanı sunar.
  • Günlük sıkıntılarınızı paylaşacağınızı bir ortam oluşur.
  • Klan üyeleri arasında dayanışma ortamı mevcuttur.
  • Klan etkinliklerine katılabilir ve daha hızlı büyüyebilirsiniz.
  • Komuta altında olacağınızdan fazla karmaşa içinde olmazsınız.
  • Rütbe bakımından büyüyebilirsiniz.
  • Eşya ve para sıkıntısı çekmez veya ihtiyaç duymazsınız.
  • Klan ile eğlenceli seferler düzenleyebilirsiniz.
  • Klan konusuna göre istediğiniz klanı seçebilirsiniz.

Kaynakça ;

(Türkçe).NEDİR NE DEMEK . 24 Haziran 2013. Erişim tarihi: 2016-05-04.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekürler böyle bir konu arıyordum şimdi serverlerimden birini seçicem ve klan açıcam :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Güzel konu tebrikler.