Klasik Java Hatası Rica Etsem Bakarmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç gün önce Minecraf tı güzel güzel oynuyordum ancak bir ara Minecraf tı Kapattım Ve Tekrar Açtığımda İse Resimdeki Hatayı Verdi Artık Hiç Açmıyor Oyunu Bilenler Varsa Yardım Etsin.

İşte Hata Bu.

DENEDİĞİM ÇÖZÜM YOLLARI
*Java Güncelleme
*Minecraftı Silip Tekrar Kurma

Bence Bilgisayar Özellikleriyle hiçbir Alakası Yok Bu Nedenle Özellikleri İstemeyin Çünkü Zaten Çalışıyordu Bir azda Durup Dururken Oldu.

Şimdiden Teşekkürler...

reyvadin99

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 7 ise bilgisayarım özelliklere gir ordan yanda gelişmiş sistem ayarlarına gir performans ayarlara gir ordan veri yürütme engellemesi orda seçtiklerimi dışında kalan kutucuğu seç ekleden minecraft ı ekle. Bende daha önceden olmuştu bu çalıştı.

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni bilgisayar almayı denedin mi ?
Seni bir banlatırım burda varya feleğin şaşar abi[DOUBLEPOST=1371752653,1371752551][/DOUBLEPOST]
Windows 7 ise bilgisayarım özelliklere gir ordan yanda gelişmiş sistem ayarlarına gir performans ayarlara gir ordan veri yürütme engellemesi orda seçtiklerimi dışında kalan kutucuğu seç ekleden minecraft ı ekle. Bende daha önceden olmuştu bu çalıştı.
tmm kardeş çok sağol

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam çok kötü bir şey mi demiş bence bu yaptığın çok yanlış yok yere adama ''abi'' demişsin.
Bana sistem özelliklerim çok kötü dediğimde pencereden bilgisayarı at diyen olmuştu da.Sesimi çıkartmadım :p

R

Reloven

Ziyaretçi
Banada Cok Nadirende Olsa Oluyor Pcn Ya Cok Kasmıştır O Anda Mesela Cpu 90a Filan Fırlamıştır Raminde Çok Kullanılıyorsa Oyunu Açmaz PC'ni Kapatıp Tekrar Açarsan Sorun Hal Olabilir.

erinkral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çozüm:
Dediklerimi Aynen Yap. :)
1) Windows Tuşuna Bas Ordan Bilgisayara Sağ Tıkla Özelliklere Gir Ordan Bilgisayarının Kaç Bit Olduğunu Öğren.
2)Bu Adrese Gir : http://www.java.com/en/download/manual.jsp
2) Ordan Bilgisayarın Kaç Bitse Onu İndir

1. Adımı Yapamadıysan 2. adımdaki Adresten Windows Yazısının Altindaki Linkleri Teket Teker Dene. Mutlaka Olur.
Hepsini Yaptım Hala Olmuyor Diyosan Tek Çozüm Var Bu Çözümü Bulanın Vidiyosunu İzle Ama İngilizce.
İşe Yaradıysa Bir Teşekkürü Eksik Etme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...