Klasik Sunuculardan Vazgeçin!

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SnKaan çekersin çekersinde giren çıkan '' grr lapis isterim lapis nerde admin p4 ver admin vip ver tek atayım zaa'' yazar .d

Valla benim kurduğum sunucularda oynayanlar bilir en son enfeksiyon 2 diye kurmustum server üstünden 1 ay geçmişti 1-2 kişide diamond kılıç vardı :) Adamlar 1 ayda 2 diamond toplayabildi zorluğu sen düşün onun için bana lapis ver diyen oyuncuya diyeceğim /mute devam ederse /bandır :) ama hub serverda kurabilirim şu an konu bulmaya çalısıyorum :) kafam karısık bu aralar :)

U

/Undefined

Ziyaretçi
Yani de bazı özürlüler serverine spam yapar sonra beni sebepsiz banladı yazar..

Death1998

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende MineZ açıcaktım ilk çıktığında ama sonradan düşündüğümde oyuncular bu sunucuda gelişemicek vs. zamanla sıkılmaya baslıcaklar onun için 2 sene önce sanırım Enfeksiyon diye server açtım.Sunucu MineZ gibi etrafda dolasıp kutu vs. topluyorsun, zombiler seni zehirliyor tıpa tıp aynısı gibiydi ama tek farkı ben o plugine bağlı kalmayıp
-Zombi Zindanları
-Arsa alım, Satımı
-Eşyaların Gitmemesi (Ölünce yada çıkınca eşyalar gitmiyor)
-Şimdi pluginin ismini unuttum ama zombileri biraz daha akıllı yapan eklenti vardı merdiven, sarmaşık vs. çıkabiliyorlardı

Bunun gibi geliştirmeler yapmıstım eklenti üzerine sonra geliştirecek bir şey bulamamıştım oyuncular en iyi itemleri tamamlamıslardı vs..2-3 ay sonra kapatmıstım

Sana tavsiyem Dayz,Skyblock gibi pluginleri serverının ana konusu değilde yardımcı eklentileri olsun.Kafanda 0dan sunucu çiz keşke şöyle sunucu olsa gibi onu yapmaya çalış emin ol birsürü plugin mevcut bukkitde.Ben Enfeksiyonu MineZ plugin paketi açık kaynak değilken yani içinde hangi pluginleri barındırdıgını bilmeden etrafdan toplaya toplaya yapmıstım.Şimdide RPG tarzı bi haritada uğraşıyorum
Hayal meyal hatırlıyorum sunucunuzu. Arsalardan fln.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi