Sorun değil.Kusra bakmayınız.Maalesef bazı sebeplerden dolayı zor yazarım:
Sorun değil.Kusra bakmayınız.Maalesef bazı sebeplerden dolayı zor yazarım:
Kelimelerden anlamasanız dahi en azından görsel olarak anlayabileceğinizi umuyorum. Size tavsiyem kesin olarak bilmediğiniz konularda fiillerinizin sonuna geniş zaman eki getirerek kesin ve imalı bir şekilde ithamlarda bulunmamanız olacaktır.Ama bu seferde tuş vuruşlarında hata olduğunu gösterir. Attığın fotoğrafta tuş vuruşlarında kusursuz görünüyor. İlginçmiş..
Vay be, nasıl yazdın o kadar hızlı? Ben hileyle o kadar hızlı yazamıyorum. Şaka maka çok hızlısın.![]()
Geçebilen var mı? :FD
Daha devam ederdi, bir baktım kelime yok.Vay be, nasıl yazdın o kadar hızlı? Ben hileyle o kadar hızlı yazamıyorum. Şaka maka çok hızlısın.![]()
O hızla kelime kalmamalı zaten. Ne yazmışsın öyle be.Daha devam ederdi, bir baktım kelime yok.![]()
Bunu yeni öğrenmiş bulunuyorum. İthamda bulunmuyorum ancak ne yazık ki yazarken ton ayarlanmadığı için itici veya gamsız bir cümleymiş gibi duruyor bu yüzden de genel itibariyle sıkıntı çıkarma olasılığı fazlasıyla artıyor.Kelimelerden anlamasanız dahi en azından görsel olarak anlayabileceğinizi umuyorum. Size tavsiyem kesin olarak bilmediğiniz konularda fiillerinizin sonuna geniş zaman eki getirerek kesin ve imalı bir şekilde ithamlarda bulunmamanız olacaktır.
![]()