Klavye ve kulaklık.

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fransadan dönüşte bimekse uğrama fırsatım oldu ve yanımda sadece 100 tl vardı. Sizce bu ekipmanlar düşük bütçede idare eder mi ?
Rampage Snoopy SN-R9 (Kulaklık)
Rampage KB-R01 (Klavye)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ikiside kalitesiz markalar, önermem

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklıkı bilmemde klavyeyi önermem bir arkadaşımda daha vardı onun yerine KB-R8 e bakabilirsin bir aralar onu kullanıyordum.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nope, daha kalitali marklardan al.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ispanyaya gittigimde 'Razer Kraken 7.1 Chorme' almıştım 105Euro'ya Andorra dan fransa ile ispanya arasındaki minik ülke eğer oraya yakınsan vergisiz %20-%30 indirimli alabilirsin türkiyeye kıyasla ciddi fark cıkıyor (520 tl türkiyede 100+ tl kağrım olmuştu) eğer imkanın varsa oradan ne istiyorsan önerebilirim mc donalds karşısındaki büyük alış veriş merkezinin en alt katı (dün gibi hatırlıyorum)

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ispanyaya gittigimde 'Razer Kraken 7.1 Chorme' almıştım 105Euro'ya Andorra dan fransa ile ispanya arasındaki minik ülke eğer oraya yakınsan vergisiz %20-%30 indirimli alabilirsin türkiyeye kıyasla ciddi fark cıkıyor (520 tl türkiyede 100+ tl kağrım olmuştu) eğer imkanın varsa oradan ne istiyorsan önerebilirim mc donalds karşısındaki büyük alış veriş merkezinin en alt katı (dün gibi hatırlıyorum)
Gidip gidip Andorra'ya mı gittin :( Biriniz Monako'ya uğrasın sdf