KNIFE GERİ DÖNDÜ l Harcore Survival l Köylü-Ticaret l Market l İp l mctr.rabisu.com l 1.8 l Survival

Türkiyenin Başkenti Neresidir?

• Kullanılan toplam oy
    20

yusufbicak7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEKRARDAN MERHABALAR ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ MCTR 2 KEZ AÇILDI VE TEKNİK SIKINTILARDAN DOLAYI KAPANDI ŞİMDİ TÜM SORUNLARI GERİDE BIRAKTIK VE TEKRARDAN AÇIYORUZ mctr.rabisu.com

Kapasite-Slot : 20 (kesinlikle arttırılcak)
Ram : 4 Gb (kesinlikle arttırılıcak)
Ip-Sunucu Adresi : mctr.rabisu.com
Version : 1.8
Açılış Tarihi : 4 AĞUSTOS 2017
Açılış Saati : 19:54

✔ İpeksi Kazma İle Spawner Kırma
✔ Özel Prefixler
✔ Güzel Renkler
✔ Jobs (Meslek)
+ Hile,reklam,spam engelleyici
Hatasız bugsuz
Türkçe GriefPreveniton eklentisi (Altın Kürek)
Ayarlı vip özellikleri.
Türkçe CombatLog
Ayarlı GroupManager
Tüm taglar düzenli ve göze batmayacak şekilde.
Komut açıklarının 95'ı kapatıldı.

MCTR HOŞGELDİNİZ SPAWNIMIZ!

1VS1 ARENAMIZ!

EĞLENCELİ PARKURUMUZ!

CSGO KASALARIMIZ !

BUİLDLERİMİZ!

BUİLDLERİMİZ 2!

SERVERDEN UZAKTAN GÖRÜNTÜMÜZ!

UMARIM BİZİ TERCİH EDERSİNİZ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ!

SORULARINIZI ŞİKAYETLERİNİZİ VEYADA ÖNERİLERİNİZİ YORUM KISMINDA BELİRTEBİLİRSİNİZ OKUYORUM.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Sunucu adınızın veyatta 2 yıllık ücret ödemenizin bir olay olduğunu sanmıyorum bunun yerine bilgi verseydiniz daha amaçlı bir konu olabilirdi.
Konu düzenini ortalarsanız daha güzel görünebilir ve ek olarak sadece girip eğlenmek için ideal bir sunucu olarak görüyorum
Geliştirebileceğiniz mükkemmel sistemler mevcut.

yusufbicak7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu adınızın veyatta 2 yıllık ücret ödemenizin bir olay olduğunu sanmıyorum bunun yerine bilgi verseydiniz daha amaçlı bir konu olabilirdi.
Konu düzenini ortalarsanız daha güzel görünebilir ve ek olarak sadece girip eğlenmek için ideal bir sunucu olarak görüyorum
tabikide bizde zamanla ilerleyeceğiz her şey zamanla tutulursa tabikide ilerleyeceğiz daha professionel bir şekilde. ve evet eğlenme amaçlı tabii ki zamanınızı ayırıp bize yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın Yapacağı Hiçbir Sistem Yok. 2 Yıllık Olayı da Sadece Algı Oluşturma.

Siz Survival Sunucu Sahipleri ya da Sunucu Açmaya Hevesliler LÜTFEN ÖNCE ARAŞTIRIN.

Aexila

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam kardeşim, öncelikle şu anda serverin gerçekten çok kötü ve iyileştirilmesi gerekiyor. Oyunundaki tarih kavramı bile yanlış, başlangıçta yemek kiti verilmesi gerekir ve altın kürek olmazsa olmazdır. Spawn'ın yüksekte olması gerekir ve marketini yapmalı ve geliştirmelisin. Sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim istersen uzun zamandır bu pluginlerle uğraşmıyorum ama. Discord'um Aexila#3880

Baygizemli26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yetkililerde Hiç İnsanlık yok orman kötü olmus diye fikrimizi beliritiyoruz küfür ediyorsun ilk önce insan ol ondan sonra sv ni kurarsın okey :)

Aexila

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
YusufBıçak7 niye banladın beni? tek yaptığım adamlara yardımcı olmaktı tek memnun olmayan kişi yoktu serverde?

Yaptığın nankörlük kardeşim. Serveri baştan kurduk çıkarım yokken yardım ettim. Senin yaptığın ayıptır gerçekten ayıptır item atmazken banlaman ayıptır.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu adınız başka bir forum sahibin forum sayfasının adını kullanıyorsunuz izin aldınız mı acaba forum yöneticisinden lütfen sunucu adını değiştiriniz.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu adınız bir forum yöneticisine ait gözüküyor açmadan önce izin almanız gerekirdi.