Knight Online Login Server Connection Failed Hatası ve Çözümü

Alharu

İlerlemenin sırrı başlamaktır.
Mesajlar
145
En iyi cevaplar
20
Beğeniler
171
Puanları
560
Ruh hali
ConceptArt_05.jpg


Knight Online Login Server Connection Failed Hatası ve Çözümü

Merhaba, bugün Knight Online'de sıklıkla karşılaşılan "Login Server Connection Failed Hatası"nın çözümünü göstereceğim.

Knight Online'de karşılaşılan bu hata genelde internet bağlantının olmamasından, sunucuların bakımda olmasından veya sunucuların o an kapalı olmasından kaynaklanan bir durumdur. Tabi bu durumlar haricinde başka sorunlardan da kaynaklanabilir. Biz yine de bu hatayı çözebilmeniz için bazı çözüm yolları derledik.

Çözüm yollarını denemeden önce hatanın neyden kaynaklandığını öğrenmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Aşağıda sunduğumuz çözüm yollarını denemeden önce internet bağlantınızı kontrol etmeyi ve sunucuların ve oyunun açık olduğundan emin olunuz. Bunun için Knight Online internet sitesinden veya forumundan takip ediniz. Eğer internet bağlantınız varsa ve sunucular sorunsuz bir şekilde açıksa, aşağıda sunduğumuz çözüm yollarını deneyebilirsiniz.


Screenshot_1.png

Evet aldığınız hata yukarıdaki gibiyse aşağıdaki çözüm yollarını denemeye başlayabilirsiniz.

KNIGHT ONLINE LOGIN SERVER CONNECTION FAILED HATASININ ÇÖZÜM YOLLARI
1.
İnternet bağlantınızı kontrol edin eğer çok sık gidip geliyorsa bu hatayla karşılaşabilirsiniz.
2. Bilgisayarınızda bir güvenlik duvarı uygulaması varsa, Launcher'in internet erişimine izin verdiğinizden emin olun. Bu çözümü görselli bir şekilde aşağıda bulabilirsiniz.
3. Oyunu Launcher'den değil de, oyunu kurduğunuz klasördeki "KnightOnline.exe" ile çalıştırın.

Evet bu hata için derlediğimiz çözüm yolları bunlardı. Yine de aynı hatayı almaya devam ediyorsanız sorun oyun için bir problemden kaynaklanıyor demektir. Bunu öğrenmek için oyunun internet sitesini ziyaret edip haberleri takip etmelisiniz. 2. çözüm yolunu anlamadıysanız görselli bir şekilde aşağıdan görebilirsiniz.

2. çözüm yolu;

Başlatı açıp, "Bir uygulamaya Windows Güvenlik Duvarı üzerinden izin ver" yazıp açın.


Screenshot_2.png


Açılan pencerede "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayın. Sonrasında aşağıdaki "Başka bir uygulamaya izin ver"e tıklayın. Sonrasında "Gözat..."a girin.

Screenshot_3.png


"Gözat..."a girdikten sonra açılan pencereden masaüstünüzdeki KnightOnline.exe'yi seçin ve "Aç"a tıklayın. Daha sonra açılan pencereden "Ekle"ye tıklayın ve Özel ve Ortak adındaki 2 butonuda etkinleştirin. Sonrasında tamam diyerek kapatın. Oyununuzu çalıştırın.

Screenshot_4.png


Yukarıdaki çözüm yollarını denemeden önce lütfen sunucuların bakımda olup olmadığından, oyunun açık olup olmadığını tekrardan kontrol ediniz. Yukarıdaki çözüm yolları denenmiş ve çoğu kişide işe yaramıştır.

İyi forumlar!
 


Son düzenleme:

Üst