NoPermission
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sesimi Google çeviriye çok benzetmektedirler ama bence alakası bile yok.Sesin güzelmiş kardeş
sesin barack obamanın sesine benziyor '_'Sesimi Google çeviriye çok benzetmektedirler ama bence alakası bile yok.
Sanmıyorum son günlerde Barack Obama bana çok özenmeye başladı. Ses değiştirici çip takıyor.sesin barack obamanın sesine benziyor '_'
Allah-u akbar!@Koala
İşin gıcık eden kısmı gerçekten de MineBine'ın ifşa konusunda birkaç laf ettim diye bana "Seni ifşa etmedi diye kıskandın di mi?" Gibi laflar kullanıyor. Valla çakacaktım raporu da neyse xd
KISACA GERÇEKLER BU VİDEODA GİZLİ
KOALA FORUMUN ASABINI BOZUYOR, BİR FELAKET YAKLAŞIYOR
IP adresinden bulup evini bombalamak amacıyla alacağım bombalara bağış yapmak için beyenin!!11!
*Ben ve arkamdaki onbinlerce Anti-İşid askeri hep bir ağızdan tekrar eder*Allah-u akbar!
Zaten ciddiyetle yapmadım ki ve hayranların var fakat yaptığına bak çok ayıp.Yeter Bu Konu Hakkında Açıklama Yaptım.
Tamamen her şey Benden Özentidir.
Bari Cosinüs deme be !
HAYIR KOALA! İlişkimizi gözden geçirmemiz gerekiyorÖZÜR DİLERİM
Affettim artık barışabiliriz (asdas).tm önce sen
Hmm. Gerçekten çok mantıklı. Hak verdim tamam.Artık şu saçma videoları yapmayı bırakır mısınız? Her forumu açtığımda bu saçma videolar ile ilgili en az 1 konu görüyorum. İşin garibi komik olduğunuzu sanıp hala daha buna devam ediyorsunuz çok yazık. Hadi yapmaya devam edecekseniz diyelim, en azından videolarınız da "Allah-u Ekber" lafını kullanmayın. Cidden aşırı sinirliyim şuanda. Ne lan bu dini ağzınızda oyuncak etmişsiniz. Kaç yaşındasınız siz ya artık bir şeylerin farkına varın, din sizin saçma eğlencelerinize ortak olacak bir unsur değil. Saygısızsınız, anlayışsız, bilinçsiz ve ahmaksınız. Din ile dalga geçebilecek seviyeye düşmüşsünüz helal olsun. Önceden Allah korkusu vardı, şimdi o da kaybolmuş. Ne yaptığınızı iki dakika durup düşünün. Şu Koala mıdır nedir o gelene foruma çok seviyordum, herkesin bir duruşu vardı. Ancak şimdi yok o ifşa bu ifşa diye forumda konu spamlıyorsunuz. Yaptığınız aşırı saçma ve gereksiz bir davranış bu gerzekce ve çocuksu hareketlerinize bir son verin.