Koca 3 Yıl Sonra.. -Savanna Evi

Beğendiniz mi? (Ankete katılırsanız sevinirim)

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Pek beğenmedim.

Kullanılan: 2 28.6%
  • Geliştirilebilir.

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7
En iyi cevaplar
0
Koca 4 sene geçmiş Minecrafta başlayalı.4 sene önce yaklaşık 1 yıl oynamıştım.O zamanlar 1.3 çıkmıştı.Arkadaşlarla birlikte çok sevinmiştik gelen yeniliklere.

Çok serverlerde bulunmuştum,birkaçında builderlik yapmıştım.Fakat o zamanlarda şuanki gibi blok çeşidi fazla değildi.

Bugün KaraKuleMC ve FuryRS sayesinde yeniden Minecrafta başladım.Bilgisayarım kaldırmıyor gibi birşeydi fakat bu arkadaşların sayesinde sorunları çözdük.Burdan onlara çok teşekkür ediyorum.

O kadar zaman sonra yaptığım ilk evin özellikle Survival Modda yapmak istiyordum.%90'ı Survival'da yaptım zaten.(Redstone Lamp aldım Creative'den çünkü Nethere gidip Glowstone kasmak uzun sürüyor.)

Yaklaşık 3 saatimi aldı bunu yapmak.Biome biome gezip bloklar topladım çeşitli.

Bazı hatalarım olabilir.Bu yaptığım evi geliştirmek için önerilerinize açığım.Ben yaparken çok eğlendim ve sonucu beğendim umarım sizde beğenirsiniz.

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gzl olmuş ama bir tepede veya denize yakın yerde yapsaydın ole çekseydin güzel olurdu bride f1 kullan yada her çekişinde chatı temizler

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz karışık olmuş gözü yoruyor. Birde fotoğrafları F1 le çeksen daha iyi olurdu.

DarkAngelLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence kötü olmuş. Moralini bozmak istemem ama çok kötü olmuş (soory). Yine de düzelirsin diye dua edeceğim (Lütfen üzülme)

En iyi cevaplar
0

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma serverdeki bir arkadaşımın yaptığı yapı aklıma geldi. Çok benziyor. Güzel olmuş. :'(

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş dostum , shader ile çekseydin iyi olurdu. Ayrıca bakış açısını " Tam bakış açısı " 'nda kullanmanı tavsiye ederim xd

En iyi cevaplar
0

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
^^ Güzel bir ev yapmışsın fakat mediavel konusunda biraz daha eğitim alırsan sende bu potansiyeli görüyorum yaparsın. Builderlık konusunda başarılar dilerim.

En iyi cevaplar
0
^^ Güzel bir ev yapmışsın fakat mediavel konusunda biraz daha eğitim alırsan sende bu potansiyeli görüyorum yaparsın. Builderlık konusunda başarılar dilerim.
Evi tasarlarken Mediavel tarzında yapmamıştım.Daha çok bu Savan iklimde ki ev tarzı gibi düşünmüştüm.Teşekkürler görüşün için :)