Kodlama olmasaydı evren olmazdı :( (Uzun yazı içerir)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece kodlama olmasaydı evren olmazdı. Müthiş bir mantık ve mekanizmatik yetenekler doğrultusunda bunu size açıklamak için en iyi yolu buldum ve açıklıyorum.

Bilgisayarlar kodlama ile yapılır. Bu demektir ki kodlama olmasaydı bilgisayarlar olmazdı. Bilgisayarlar demir ve plastikten oluşur. Yani bilgisayarlar olmasaydı demir ve plastik olmazdı. Demir ve plastik olmasaydı evlerin dik durmasını sağlayan demir çubuklar (ismini bilmiyorum çaktırmayın -,-) olmazdı. Eğer evlerin dik durmasını sağlayan bir şey olmasaydı dünyadaki evler yıkılırdı ve deprem hatları daha da açılırdı. Dünyanın yörüngesini etkileyen bu sarsıntı dünyanın daha hızlı dönmesini sağlardı. Üstünde yaşam formu bulunamayacak kadar hızlı dönen dünyanın üzerini koruyacak herhangi bir şey kalmadığı için katmanları yavaş yavaş parçalara ayrılırdı. Artık sadece dünyanın çekirdeği kalırdı. Küçük gezegen büyük gezegenin etrafında döndüğü için dünya, venüsün etrafında dönmeye başlardı. Merkür ile venüsün aynı sıraya geçtikleri bir vakitte çekirdek venüsten merküre geçerdi. Merkürün etrafında döndüğü hız ile güneşe çok yakın olurdu ve güneş ile çekirdek birbirini çekmeye çalışırdı. Bu sırada 2. büyük patlama oluşur ve aynı zamanda güneş ile çekirdeğin birbirini sürekli çekmeye çalışmasından oluşan karadelik çekebildiği tüm gezegenleri çekerdi. Büyük patlama diğer galaksilerdeki ısı, ışık, enerji kaynaklarını etkileyeceği için onlar da patlardı ve evrende hiç gezegen kalmayana kadar devam ederdi. Evren ilk büyük patlamadan önceki haline dönerdi.

Yani kısacası kodlama olmasaydı evren olmazdı.

Not:
Bu konu tamamen şaka amaçlıdır. Şaka kaldıramıyorsanız veya "Forumun veritabanını dolduruyorsun" diyenlerdenseniz lütfen konuya gelmeyin bile. Oluşabilecek hasarlardan MegaCrafter Ltd. Şti. ZAA. XD. sorumlu değildir.

(Biliyorum o kadar uzun ki okumaya üşendiniz. Bunla doldurmanıza gerek yok alt tarafı :()

Ayrıca bunun gerçekten olabileceğine dair bir animasyon var. Kodlama ile alakalı değil ama yine bunun gibi küçük bir şeyden yok oluyor dünya.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evren olmasaydı kodlama da olmazdı :(
(Başlığa ithafen yazılmıştır)
İşte hangisi daha yoksa diğeri olmuyo. Yani ikisi birbirini tamamlıyo. Şu kadar mantık için 2 gün düşündüm ben :( Böyle kısacık bir cevap ile benim teorimi düşürmeye hakkın yok. Ühü ühü :'(

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
İşte hangisi daha yoksa diğeri olmuyo. Yani ikisi birbirini tamamlıyo. Şu kadar mantık için 2 gün düşündüm ben :( Böyle kısacık bir cevap ile benim teorimi düşürmeye hakkın yok. Ühü ühü :'(
Evren olmasaydı bunların oluşabileceği alan olmayacaktı.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
otostopçunun galaksi rehberi'nde dünya bir bilgisayardır.
dünyayı fareler gezegen yapan birisine yaptırmışlardır.
dünyanın amacı hayatın anlamını çözmektir.
hayatın anlamı 42 dir.

sonuç: fareler insanlardan daha zeki.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
wut i dont understand :- |
Üstün mantık içerdiği için anlaması biraz zor başlarda :'([DOUBLEPOST=1441701989,1441701916][/DOUBLEPOST]
otostopçunun galaksi rehberi'nde dünya bir bilgisayardır.
dünyayı fareler gezegen yapan birisine yaptırmışlardır.
dünyanın amacı hayatın anlamını çözmektir.
hayatın anlamı 42 dir.

sonuç: fareler insanlardan daha zeki.
Fareler insanlardan daha zeki ise neden fareler insanları kovalamıyor da insanlar fareleri kovalıyor :hmm:

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Üstün mantık içerdiği için anlaması biraz zor başlarda :'([DOUBLEPOST=1441701989,1441701916][/DOUBLEPOST]
Fareler insanlardan daha zeki ise neden fareler insanları kovalamıyor da insanlar fareleri kovalıyor :hmm:

İnsanların fareleri kovmasıyla zeka arasındaki bağlantıyı anlayamadım...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların fareleri kovmasıyla zeka arasındaki bağlantıyı anlayamadım...
Fareler insanlardan daha zeki olsaydı insanları köle yapabilirlerdi. Ancak aksine onlardan kaçıyorlar. Bağlantı bu.

Bir saniye. Belkide fareler buna uğraşıyordur. İnsanlara kendilerini aptal olarak belirtmeye çalışırken bir yandan da insanların beynini kontrol edecek bir makine yapıyordur. Bu sayede bizi hazırlıksız yakalayacaklardır. FARE CONFİRMED?!?!?!

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki bir şey dicem bilgisayar olmasaydı demir ve plastik niye olmazdı :wçqEÇQW:eq onlar zaten var niye olmasın yani xd