Kodları Şifreleyenlere..

H

HardCore2

Ziyaretçi
Ya Arkadaşım Bakıyorum Forumda Ben Bunu Paylaşmayacaktım Ama Şifrelemeyi Öğrenince Paylaştım Türünden Çok Fazla Konu Var. Arkadaşlar Burası Bir Yardımlaşma Destek Olma Formu 20 Satır Kodunu Paylaşmayınca Eline Ne Geçti Gözünü Seveyim? Ne Kazandın? Şifrelemeyince Bir Şey Kaybetmezsiniz Arkadaşlar Tam Tersine Kazanırsınız. Ne Demiş Mevlana Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Lütfen Forumda Buna Uygun Konular Açınız. Ayrıca O Şifrelediğinizi Sandığınız Algoritma 10 Dakikada Bırakıyor Kendini. Ne Siz Uğraşın Ne Biz Uğraşalım Lütfen.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aslında Bir Yandan Haklılar Kodları Şifrelemezlerse Elin V€ledi Gelip Başka Forumda Paylaşıyor Yada Bazı Sunuculara Satmaya Çalışıyor Gerçi Bu Halde Bile Satabilirler Onu Düşünmüyorlar
Bu Konuda Tek Güvenmediğim O Kodların Arasında Bir Gizli Nick İle Girilince Yada Gizli bir şey Yapılınca Kişiye Bir Rütbe - Perm - Op Givi Şeyler Yada Sunucuyu Stop Komutu Gibi Şeyler Gizlemiş Olabilecekleri Şahsen Forumda Ne Kadar Tanınmış Olsalarda İsterse Dünya Çapınca Popi Olsun İnsanın İçine Bir Kurt Düşüyor Açıkcası

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aslında Bir Yandan Haklılar Kodları Şifrelemezlerse Elin V€ledi Gelip Başka Forumda Paylaşıyor Yada Bazı Sunuculara Satmaya Çalışıyor Gerçi Bu Halde Bile Satabilirler Onu Düşünmüyorlar
Bu Konuda Tek Güvenmediğim O Kodların Arasında Bir Gizli Nick İle Girilince Yada Gizli bir şey Yapılınca Kişiye Bir Rütbe - Perm - Op Givi Şeyler Yada Sunucuyu Stop Komutu Gibi Şeyler Gizlemiş Olabilecekleri Şahsen Forumda Ne Kadar Tanınmış Olsalarda İsterse Dünya Çapınca Popi Olsun İnsanın İçine Bir Kurt Düşüyor Açıkcası
bu dediğin op olayı pluginler içinde mümkün. jd gui ile 10-15 tane classı tek tek inceleyemzsin

umut_

En iyi cevaplar
0
bu dediğin op olayı pluginler içinde mümkün. jd gui ile 10-15 tane classı tek tek inceleyemzsin
Global Binlerce Kişi Tarafından Kullanılan Pluginlerde Eğer Bir Açık Veya Op Olayı Olsaydı Şuana Kadar Milyonlarca İşsiz Tarafından Bulunmuş Olurdu
Ama Basit Pluginlerde Bu Olay Geçerli Heleki Türklerin Paylaştığı Türkçe Pluginlerde Nede Olsa Türkiyede Açılan Tüm Sunucuları Ziyaret Etme İmkanı Var Ama Bir Global Pluginin Kullanılan Tüm Sunucuları Ziyaret Etmesi Mümkün Değil

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Global Binlerce Kişi Tarafından Kullanılan Pluginlerde Eğer Bir Açık Veya Op Olayı Olsaydı Şuana Kadar Milyonlarca İşsiz Tarafından Bulunmuş Olurdu
Ama Basit Pluginlerde Bu Olay Geçerli Heleki Türklerin Paylaştığı Türkçe Pluginlerde Nede Olsa Türkiyede Açılan Tüm Sunucuları Ziyaret Etme İmkanı Var Ama Bir Global Pluginin Kullanılan Tüm Sunucuları Ziyaret Etmesi Mümkün Değil
Ben global pluginimi kullanan bir sunucuya gitmiştim ki sunucu global değilmiş :D
Plugin metrics diye bir şey var XXX pluginini hangi sunucular kullanıyor gibi istatistikleri var hem adam isterse kendine bilgilendirme sistemi yapabilir

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben global pluginimi kullanan bir sunucuya gitmiştim ki sunucu global değilmiş :D
Plugin metrics diye bir şey var XXX pluginini hangi sunucular kullanıyor gibi istatistikleri var hem adam isterse kendine bilgilendirme sistemi yapabilir
Bu Yüzden Napıyoruz Açık Kodu Olan Pluginlere Bakıyoruz Yada Kendimiz Kodlayıpta Açıyoruz
Şahsen Bir Skript Bilgim Olsa Bir Gizli Kod İle Kendime Op Verdirme Değilde Girince herkese Kick atma yada Sunucuya Stop Çekme Gibi bir şey Koyardım Tabi Her Sunucuya Değil Şöyle Forumda Farklı Türk Sunuculardan Çaldığı Maplarıyla Dolaşanlara Yada Kendini Kral İlan Edip Geçinenlere Arada Bir Gider Troll Atar Çıkardım :p

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu Yüzden Napıyoruz Açık Kodu Olan Pluginlere Bakıyoruz Yada Kendimiz Kodlayıpta Açıyoruz
Şahsen Bir Skript Bilgim Olsa Bir Gizli Kod İle Kendime Op Verdirme Değilde Girince herkese Kick atma yada Sunucuya Stop Çekme Gibi bir şey Koyardım Tabi Her Sunucuya Değil Şöyle Forumda Farklı Türk Sunuculardan Çaldığı Maplarıyla Dolaşanlara Yada Kendini Kral İlan Edip Geçinenlere Arada Bir Gider Troll Atar Çıkardım [emoji14]
Bir ara bukkitte NoCheat++ vardı /opme komutu ile op yapıyordu hatta 12000 indirme oldu hack clientleri op hack eklediler :D

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında o op olma kodunu yerleştirsede yinede bi komut ile çalışacağından dolayı plugin.yml de yer verilmesi gerekiyor yoksa çalışmıyor bildiğiniz gibi biri de illaki plugin.yml sine bakacaktır

H

HardCore2

Ziyaretçi
aslında o op olma kodunu yerleştirsede yinede bi komut ile çalışacağından dolayı plugin.yml de yer verilmesi gerekiyor yoksa çalışmıyor bildiğiniz gibi biri de illaki plugin.yml sine bakacaktır
adam haklı beyler dağılın. ama ismine girince op verme yapabilir

SkyOfWaffle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
konuyu saptırmanın lüzumu yok aslında... @HardCore2 konuda bahsettiği gibi bu bir paylaşım formu eğer bir şey paylaşçaksanız açık açık paylaşın boşnu şifrelemenin ne gereği var. Birisi senin skriptini kullancak sen de kendi reklamını yapacaksın ya da milletin senin yazdığın kodu görmesini istemiyorumusun paylaşma daha iyi . Eğer reklam yapcam şifrelicem falan diyorsan kendine bir site al biraz reklam yap millet senin yaptığın skriptleri reklamlı bir biçimde kabul etsin satın alsın felan yani.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İncelersin, nereden çıkardın incelenmediğini. Hani 15 sınıfı bırak ben gidip NoCheatPlus'ı inceliyorum ve hiçbir OP olma ile ilgili bir şey yok, zaten 10-15 sınıf ile eklenti yazacak bir adam bu forumda güvenilecek kadar tanınmış biridir. Kimse böyle insanları sorgulamaz, tabi istersem ben eklentimi obfuscate ederim Jeb gelse okuyamaz fakat siz okuyun, bilginizi geliştirin diye yapıyoruz yoksa bir şeyler sakladığımızdan ve bize güvenmenizi istediğimizden değil.