Thraenkost
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 1
ちょっと、ちょっとおい、何をやっていますか?自分の良いですか?
あなたはミューアアニメ従います
あなたはミューアアニメ従います
Hey, biraz yeğeni ne yapıyorsun var? Sizin iyi mi?ちょっと、ちょっとおい、何をやっていますか?自分の良いですか?
あなたはミューアアニメ従います
Ben şef olacam ama benim köftelerimde kullandığım garip bir tarifim varOruçlu kardeşlerimiz size iftar zamanında getireceğiz.
Köfteci Reyiz'imizde Sahur,İftar yemekleri yapılmaktadır.
Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 5679875678 (Aramayın he salladım)
Garsona ihtiyacımız var kim olucak ?
He. Ancak Son Üyemiz Sen ve @BlueLemon OlucaksınAlim Varmi?
Turkce Meali(Google Translate Tarafindan Cevrilmisdir):ちょっと、ちょっとおい、何をやっていますか?自分の良いですか?
あなたはミューアアニメ従います
Lokanta Sahibi olsam jsjssjsjsjHe. Ancak Son Üyemiz Sen ve @BlueLemon Olucaksın
Siz ikiniz garson olcaksınız. BlueLemon evlere sipariş götürcek
Sipariş götüreceğim kişiler sadece ateşli hatunlar olurHe. Ancak Son Üyemiz Sen ve @BlueLemon Olucaksın
Siz ikiniz garson olcaksınız. BlueLemon evlere sipariş götürcek
Adı ne garsonun ? Onun yerine kız alacağız.sizin köfteleriniz çok kötü beyaz renkliler ve garsonunuz çok sapık.
iyiki yemedim acaba neden beyazdı
Bizde beyaz rekli koftelerimizle ve karsonumuzla unlu oluruzsizin köfteleriniz çok kötü beyaz renkliler ve garsonunuz çok sapık.
Yok canııım onların üstüne ben yaptım peçete bulamayıncasizin köfteleriniz çok kötü beyaz renkliler ve garsonunuz çok sapık.
kuyruk çıksa iyi köfte beyaz la beyaz siz nasıl sapık bir lokantasınızBizde koftelerden cikan kuyruk ve karsonumuzla unlu oluruz![]()
Sevdiğin kız kim birde kız personel almayı düşünüyorumSipariş götüreceğim kişiler sadece ateşli hatunlar oluryolda köfteyi ben yerim hatunada daha lezzetli bir şey yaparım sıkıntı etme sen
![]()
Oda çıkartır canısı kızlar erkeklerden daha çok yapıyor sana öğretecem bu ilşleriAdı ne garsonun ? Onun yerine kız alacağız.
Sen al bir tane ben o köfteleri yaparken orda işimi görürüm ama güzel olsunSevdiğin kız kim birde kız personel almayı düşünüyorum![]()
benim şirketime gel orda kız personelde varOda çıkartır canısı kızlar erkeklerden daha çok yapıyor sana öğretecem bu ilşleri
Sen al bir tane ben o köfteleri yaparken orda işimi görürüm ama güzel olsun