Köfteistan'da K.A.S.A

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok gülüm be şaka yapıyorum ki ben paypal kullanmıyorum.

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neliel teklifi sundu ben karışmam :D.

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oha aklıma süper bir şey geldi engiin. 1 lira 1 liradır diyip geçmeyelim abimin 20.000 küsür takipçisi var sadece 2000 kişi 1 lira atsa yada gönüllerinden ne koparsa artık illaki bir bilgisayar parası denkleşir bizde para yollayanların isimlerini teker teker yazarız (1 lira atanın ismini 1 kere, 10 lira atanın 10 kere gibisinden). Sonra içlerinden 2 tanesini seçer benim referansım olaraktan servera alırız. Hatta ve hatta eğer ki böyle bir şey olursa Çükübik diye kanal açıcam :D Sonra tutun beni tutabiliyosanız :p

dipnot: Ben enginden büyüğüm lan! ona abi bana gülser oldu mu şimdi bu güzel kardeşim ayıptır günahtır T_T sakal bırakıcam ya hep, hep sakaldan ötürü!!

Son düzenleme:

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gülser abla sen su flappy bird android oyununda 1000 skor yap forumca toplasip bilgisayar alcaz not skorun ss ni isteriz

Google Glass İle Gönderildi

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:p

Google Glass İle Gönderildi[DOUBLEPOST=1391884000,1391773840][/DOUBLEPOST]flappy bird hilesi ile referansı takas yapsak gülser abla[DOUBLEPOST=1391884032][/DOUBLEPOST]:D

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ah bu arada gençler yanışlıkla enginlerin uzaydaki base i patlattığımı biliyormuydunuz :* engincim sevgiler o tnt leri koyman senin hatandı :D hoş zaten herşeyi yapmıştınız bir daha baştan başlamak en iyisiydi..