Sabah sabah mideniz bulanmasın çocuklar var aramız da sansür yapsakta uyarı alıyoruz en iyisi örnek vermemek. ()Meselaaaaa??
Para üstü nerede?Haklısın
Getirmedi olum bu akşam kızla çıkıcaz para lazım. ()Dedim ya para üstü benim diye sigarayı Harun abiye verdim sana getirmedi mi?
Sorun değil bende diğer banknotu mu kullanırım. B)[DOUBLEPOST=1407836906,1407836858][/DOUBLEPOST]Mahmut abi kusura bakma yani para üstünü yedim
En büyük özelliği sari bücür gossesinin gelip sürekli rahatsız etmesi.Mahmut abi kusura bakma yani para üstünü yedim [DOUBLEPOST=1407836849,1407836777][/DOUBLEPOST]Yunus profilini kapatmanın nedeni bazı abilerin gelip mal mal mesajlar atıp profilini kirletmesi ise katılıyorum sana +1
Gereken özen ve ilginin yapılmadığını düşünüyorum çünkü dün unknown name isimli şahıs bana verdiği rahatsızlıktan dolayı yasaklanması gerekiyordu fakat search tr işteYöneticiler bize bakmıyor ;(
Bak sana şunu söylemeliyim Super Natural bir kere hiç de güzel bir dizi değil çünkü HARİKA BİR DİZİ!
Supernatural galiba ünlü bi' dizi güzel mi nasıl bir şey izlemek istiyorum?
6 değil 9 sezon. Bak ben sana izlediğim siteyi öneririm bu site olağanüstü.6 sezon diye duydum internette tüm bölümlerini bulabilir miyim? Türkiye sayfası falan varmış galiba?
Bulursun.. Türkçe altyazı vardır herhalde bilmiyorum ben yeni bölüm çıkınca çat diye izliyordum yabancı sitelerden ..6 sezon diye duydum internette tüm bölümlerini bulabilir miyim? Türkiye sayfası falan varmış galiba?
Bu dizi zengin hayatı aşk meşk yok tamam aşk var ama fazla yok azıcık var gerisi full eğlence aksiyon gerilim korku.Bulursun.. Türkçe altyazı vardır herhalde bilmiyorum ben yeni bölüm çıkınca çat diye izliyordum yabancı sitelerden ..
Türk dizileri neden hep böyle aşk, zengin hayatı falan saçma sapan diziler.. Dizide birde öndeymiş peh :alay:
Şöyle 3 harfli son kelimesin ''X'' bulunan tür de var daha doğru erotizim var dı ya laSonra niye Türk dizileri berbat oluyor. Bunun yüzünden işte eğlence yok, korku yok, gerilim yok, hiçbir şey yok. Sadece aşk. Hele Aşk-ı Memnu. Ya bu dizinin amacı ne ya? Sadece aşk var insan sıkılıyor ama.