Köfteyi nasıl bilirsiniz ?

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba UcanKofte hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum iyi kötü bütün yorumlarınızı bekliyorum (etiketlere like .s.s.s)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kendisinin İnegöl'e girmesi yasaklanmıştır çünkü köfteler ile çok sapıkça şeyler yapıyordu. (:lol:)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Mahmut abi kusura bakma yani para üstünü yedim :notch:
Sorun değil bende diğer banknotu mu kullanırım. B)[DOUBLEPOST=1407836906,1407836858][/DOUBLEPOST]
Mahmut abi kusura bakma yani para üstünü yedim :notch:[DOUBLEPOST=1407836849,1407836777][/DOUBLEPOST]Yunus profilini kapatmanın nedeni bazı abilerin gelip mal mal mesajlar atıp profilini kirletmesi ise katılıyorum sana +1
En büyük özelliği sari bücür gossesinin gelip sürekli rahatsız etmesi.
Aynen çok kaşınıyorlar hem de sürekli uyarı alıyorlar bir türlü kalıcı olarak yasaklanmıyorlar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yöneticiler bize bakmıyor ;(
Gereken özen ve ilginin yapılmadığını düşünüyorum çünkü dün unknown name isimli şahıs bana verdiği rahatsızlıktan dolayı yasaklanması gerekiyordu fakat search tr işte :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Supernatural galiba ünlü bi' dizi güzel mi nasıl bir şey izlemek istiyorum?
Bak sana şunu söylemeliyim Super Natural bir kere hiç de güzel bir dizi değil çünkü HARİKA BİR DİZİ!
Varya buna bağlanacaksın çok muhteşem bir dizi ayrıca dizinin türü korkudur buna dikkat et derim benimle korku filmi izleyemiyorum diye dalga geçen ortanca dayı oğlu bu dizi korkunç diye izleyemiyor. :lol:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
6 sezon diye duydum internette tüm bölümlerini bulabilir miyim? Türkiye sayfası falan varmış galiba?
6 değil 9 sezon. Bak ben sana izlediğim siteyi öneririm bu site olağanüstü.
Sadece üye ol yeter hem izlediğin bölümleri de işaretliyorsun ve daha çok yabancı dizi bile var = http://www.dizist.com/

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 sezon diye duydum internette tüm bölümlerini bulabilir miyim? Türkiye sayfası falan varmış galiba?
Bulursun.. Türkçe altyazı vardır herhalde bilmiyorum ben yeni bölüm çıkınca çat diye izliyordum yabancı sitelerden :)..

Türk dizileri neden hep böyle aşk, zengin hayatı falan saçma sapan diziler.. Dizide birde öndeymiş peh :alay:

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bulursun.. Türkçe altyazı vardır herhalde bilmiyorum ben yeni bölüm çıkınca çat diye izliyordum yabancı sitelerden :)..

Türk dizileri neden hep böyle aşk, zengin hayatı falan saçma sapan diziler.. Dizide birde öndeymiş peh :alay:
Bu dizi zengin hayatı aşk meşk yok tamam aşk var ama fazla yok azıcık var gerisi full eğlence aksiyon gerilim korku.
(brain fart)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sonra niye Türk dizileri berbat oluyor. Bunun yüzünden işte eğlence yok, korku yok, gerilim yok, hiçbir şey yok. Sadece aşk. Hele Aşk-ı Memnu. Ya bu dizinin amacı ne ya? Sadece aşk var insan sıkılıyor ama.
Şöyle 3 harfli son kelimesin ''X'' bulunan tür de var daha doğru erotizim var dı ya la :lol:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sinama bile kötü durumda ya eskiden yeşilçamda ****** filmler falan varmış şimdi hiç yok.. :( (Aklıma G.O.R.A. da "Kafası Hariç 17" geldi :p )

• Beğen
Reactions: DIO