Köpeğim Minecraft'da Koyun Seslerine Havlarsa

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu benim suçum değil hatta bu iyi bir şey. Şirin eşek yavrusu kutsal bir amaç için kilolu bedenimin altında şehit oldu. O kutsal amaç ney biliyor musun kardeşim, benim gibi tombul bir insanı tatmin etmek. Bu bir eşek için kutsal bir amaçtır kardeşim:)

Eşek öldürmek seni tatmin mi ediyor?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Benim de yavru eşeğim vardı ancak ben üzerinde zevkle tepinirken ağırlığıma dayanamadı ve öldü:( Sonra ölü cesedinde aynı eylemi gerçekleştirdim ancak canlısı kadar zevkli olamadı...
Seni şikayet ettim kusura bakma ama her yere cinsel yazı yazıyorsun...yaşını 24 yazmışsın o yaştaysan eğer sana yakışmıyor forumdaki küçüklerden utan yok normalde yaşın küçükse saygı kavramını iyi öğren.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O değilde köpek çook tatlı yaa :3

Keşke benimde böyle bi köpeğim olsa :(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alerjim var hiçbir köpeğe/kediye bakamıyorum kıskandırdın beç :(

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bunu geçte, o gözler ne yahu.Bi aralar Dürbün Balıkları vardı(ben pörtlek göz diyordum) az çok süs balıkları ile uğraşan bilir.Onu anımsattı bana :(

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bunu geçte, o gözler ne yahu.Bi aralar Dürbün Balıkları vardı(ben pörtlek göz diyordum) az çok süs balıkları ile uğraşan bilir.Onu anımsattı bana :(
Evet gözleri kocaman ve videoda yine bi derece küçük gözüküyor :) Beni güldürmesi için gözlerine bakmam yeterli oluyor heleki altdaki resimdeki bakışı beni benden alıyor :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
O gözler ne la :D
Neyse biri bana sibirya kurdu alsın

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi