kaptan123
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
sorun laucherden kaynaklanıyor .minecraftı silip başka bir siteden indir kesin çözüm için https://minecraft.net/ ten indir B)
saveyi silmene gerek yokki yedekle saveyi ,sil .minecraftı baska biryerden indir oyunu saveyi geri atwow işin ucu oraya deyiyorsa kalsın hani ben güncelleştirmeyle ilgili bi sorun zannettim mesela lolda falan oluyo ya yama notlarında açıklıyorlar şuna neden olan bi hata giderildi diye ve oyunda baya ilerledim salak gibi save ini kaybetmek istemiyorum yinede teşekkür ederim...
daha önce gene hortlatmıştım çok kafaya taktığım bi konuydu çözümü bulunca paylaşiym dedim konu hortlatmak yasak mı forumda anlamıyorum ki 2 ay sonra cevap yazılsa hemen konu hortladı diyorsunuz nasıl edek yani*Hortlamış Konu*
Arşiv kısmı var, oraya gönderilmiş konulara mesaj atmak hort oluyor.daha önce gene hortlatmıştım çok kafaya taktığım bi konuydu çözümü bulunca paylaşiym dedim konu hortlatmak yasak mı forumda anlamıyorum ki 2 ay sonra cevap yazılsa hemen konu hortladı diyorsunuz nasıl edek yani
Yuh yav sallamaArşiv kısmı var, oraya gönderilmiş konulara mesaj atmak hort oluyor.
Ve bu yasak :I
Forum kurallarını okuyun diye boşuna mı diyoruz.daha önce gene hortlatmıştım çok kafaya taktığım bi konuydu çözümü bulunca paylaşiym dedim konu hortlatmak yasak mı forumda anlamıyorum ki 2 ay sonra cevap yazılsa hemen konu hortladı diyorsunuz nasıl edek yani
*Öyle bir şey olması gerekiyordu *Yuh yav sallama
Arşiv kısmına mesaj mı atılabiliyor
Forum kurallarını okuyun diye boşuna mı diyoruz.
Bir dahaki sefere dikkat et. Bir de:e bilmiyordum onu