köpek ve başarılar bugu

Garbage_Loot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
wow işin ucu oraya deyiyorsa kalsın hani ben güncelleştirmeyle ilgili bi sorun zannettim mesela lolda falan oluyo ya yama notlarında açıklıyorlar şuna neden olan bi hata giderildi diye ve oyunda baya ilerledim salak gibi save ini kaybetmek istemiyorum yinede teşekkür ederim...

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
wow işin ucu oraya deyiyorsa kalsın hani ben güncelleştirmeyle ilgili bi sorun zannettim mesela lolda falan oluyo ya yama notlarında açıklıyorlar şuna neden olan bi hata giderildi diye ve oyunda baya ilerledim salak gibi save ini kaybetmek istemiyorum yinede teşekkür ederim...
saveyi silmene gerek yokki yedekle saveyi ,sil .minecraftı baska biryerden indir oyunu saveyi geri at

Garbage_Loot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öyle yapabiliyorsak deneyeyim bi oyunda yeni sayılırım pek bilmiyorum bu tarz fonksiyonlarını...[DOUBLEPOST=1428325080,1426267458][/DOUBLEPOST]köpek sorununu hallettim oyundan çıkmadan önce evcilleştirdiğiniz köpeği oturtun sonra oyunu kapatıp bi daha açın ve oturttuğunuz köpeğe sağ tıklayın ayaklanıyor...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
daha önce gene hortlatmıştım çok kafaya taktığım bi konuydu çözümü bulunca paylaşiym dedim konu hortlatmak yasak mı forumda anlamıyorum ki 2 ay sonra cevap yazılsa hemen konu hortladı diyorsunuz nasıl edek yani :D
Arşiv kısmı var, oraya gönderilmiş konulara mesaj atmak hort oluyor.
Ve bu yasak :I

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Arşiv kısmı var, oraya gönderilmiş konulara mesaj atmak hort oluyor.
Ve bu yasak :I
Yuh yav sallama :(
Arşiv kısmına mesaj mı atılabiliyor :(
daha önce gene hortlatmıştım çok kafaya taktığım bi konuydu çözümü bulunca paylaşiym dedim konu hortlatmak yasak mı forumda anlamıyorum ki 2 ay sonra cevap yazılsa hemen konu hortladı diyorsunuz nasıl edek yani :D
Forum kurallarını okuyun diye boşuna mı diyoruz.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yuh yav sallama :(
Arşiv kısmına mesaj mı atılabiliyor :(
Forum kurallarını okuyun diye boşuna mı diyoruz.
*Öyle bir şey olması gerekiyordu :( *
Birkaç ay eskimiş konulara mesaj atmak da "Ölü konulara cevap yazmak" olarak nitelendiriliyor ama. Bu yasak tabi :(

sads

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buraya yanlışlıkla başka yere yazacağım mesaj yazdım nasıl silcem bu mesajı

Son düzenleme: