Kötü adam olduğumuz oyunlar

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında sorunum başlıkta bayağı belli ediyor kendini pek açıklama gereksinimi duymuyorum. Artık şu kahraman ol dünyayı kurtar olayından çok sıkıldım. Ana karakterin kötü adam olduğu oyunlar var mı?

bkz.
Manhunt, Postal

Bunlar dışında bildikleriniz var ise yorum olarak yazarsanız sevinirim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında manhunt da çete üyelerini felan öldürüyorsun pek de kötü adam sayılmazsın.
Ama orada "Aaa şu vatandaşın yardımı ihtiyacı var hemen yardım etmeliyim" diye atlamıyorsun. Sadece adamları öldürüyorsun. Ama mesela aynı öldürme olayı Punisher'da da var ancak yardım ediyor insanalara. Ben biraz daha öldürmek ve yıkım yaratmak isteyen karakterleri oynamak istiyorum.[DOUBLEPOST=1439763725,1439763617][/DOUBLEPOST]
Minecraft.
Mafya babası olup araba çalıyorsun.
Kesinlikle; yetim zombileri kesip, gariban fukara iskeletleri parça pinçik edeceğim.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı teorisyenlere göre Far Cry 3... Savundukları durum da Jason'un yavaş yavaş Vaas gibi davranması.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O Avatarındaki Kutsal Twitch Yayıncısının Oyununu Yapsalar Onu Oynayabilirsin :p
Espri Bir Yana
GTA Serisinde Ana Karakter Terör Estiren Bir Tip Bana Göre Dünyayı Kurtardan Çok Banka Sor Adma öldür Tarzı Takıldığı İçin Oynayabilirsin :p
WATCH DOGS Oynayabilirsin En Kötü Karakterlerden Biridir Adamın İşi Hackerlik Ama Oynamadığımdan Senaryoyu Bilmiyorum :p
MAFIA Serisine Bakabilirsin Ama Onunda Senaryosunu Bilmiyorum :p
HİTMAN Serisi Var Ona Bakabilirsin Gene Onunda Senaryosunu Bilmiyorum İyi Adamda Çıkabilir B)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
LICIUS ve LUCIUS 2 var. (İnsanları öldürüp tuzağa düşürüp yıkım yapıyorsun bir sürü şey var.)
İstersen bir araştır Steamden. Ayrıca oyunu merak ettiysen PewDiePie'ın videolarını izle.
Birde The Wolf Among Us var ama onda da kötü adam gibi davranabiliyorsun ama yinede iyi adamsın kötü bir çeteyi düşürüyorsun falan. Diyalog ve Aksiyon oyunu. Diyaloglarında kötü adammış gibi hareketler edip davranma seçeneklerin var diyaloglarda. Ona da bir bak istersen.
Şimdi bunlar aklıma geldi başka gelirse yine yazarım buraya.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
OverLord II der geçerim;Kötülüğün lordu olup köylülere işgence çektirip,dünyayı karanlığa kapatmanın verdiği zevk pahabiçilemez.
Ayrıca kaçırdığın prenseslerle işi pişirebiliyorsun(Gönül rızasıyla,kötülükte bile delikanlılık var he)

Yeni nesil bir oyun istiyorsan Hatred var.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
WWE 2K15 var sürekli hile ile yenen, rakibini sakatlayan, diskalifiye ile kemer koruyan, vurulmaması gereken yerlere vuran heel (kötü) bir güreşçi olabilirsin kariyer modunda.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hatred: İnsanlardan sıkılmış bir adam olarak katliam yapabilirsin.
Skyrim: Seçimlerini kötülükten yana yapabilirsin. (Kısmen kötü oluyorsun.)
Sims Serisi: Karakterini kötü huylu tasarlayabilir, hırhızlık vs. yapabilirsin. (Kısmen kötü oluyorsun.)