Kötü espriler yapıyoruz buyrun

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Steve Jobs ile Nejat işler akraba mı yoksa soyad benzerliği mi?
Aaa! Çok Fiyakalı bir elbise. Benimki de V yakalı
Ahmet hiç patik giymiyormuş. Neden? Çünkü AntiPatikmiş acadsdasassasssasasasasas
Baba Bozuk paran varmı? Niye? Tamir edecem asdasdadasdasasasad

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Steve Jobs ile Nejat işler akraba mı yoksa soyad benzerliği mi?
Aaa! Çok Fiyakalı bir elbise. Benimki de V yakalı
Ahmet hiç patik giymiyormuş. Neden? Çünkü AntiPatikmiş acadsdasassasssasasasasas
Baba Bozuk paran varmı? Niye? Tamir edecem asdasdadasdasasasad
inş

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
AŞIRI ÖNEMSİZ NOT: Bu fotoğraf işsizler için tasarlanmış Paint programıyla yapılmıştır.
PİRİ

("ESP" adında bir hile var.Bilmeyen yoktur çünkü artık öğrendiniz!)

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazacak bir şey bulamadım. Sulu börek tarifi.
Su ve börek.
Börek için:
  • 4 adet pişmiş yufka
İç harcı için;
  • 1 yumurta
  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 0,5 bardağı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket karbonat
  • 250 gram kaşar peynir
  • Yarım demet maydanoz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu tarif babannemin göz kararı yaptığı, pastanelerdeki börekleri aratmayacak bir tarif. Tabi o ne kadar göz kararı yapsa da kendim ölçülerle aynı tadı tutturdum artık :) Öncelikle benim yufkalarım buz dolabında beklediği için aşırı kuruydu ve ben onları bir fırça yardımıyla biraz ıslayarak bir bezin arasında beklettim biraz, eğer siz yufkalarınızı yeni alıyorsanız sorun yok. İlk olarak iç harcı hazırlıyoruz. Yumurtayı bir tutam tuzla biraz çırpıyoruz. Bu onun daha rahat çözülmesini sağlayacaktır. Daha sonra yoğurt ve zaten zeytinyağını ekliyoruz. Başka bir tarafta peynirleri küp küp doğrayıp doğranmış maydanozla karıştırıyoruz. Bu arada bu tarif en güzel beyaz peynirle olur fakat şu an bende kaşar vardı. Tepsimizi yağlıyoruz ve her şey hazır olduktan sonra ilk yufkayı tepsiye seriyoruz. Ardından kabartma tozunu ve karbonatı iç harca ekliyoruz. Bunu en son yapıyoruz, çünkü köpürüyor. Ve hemen karıştırıp birkaç kaşık döküyoruz. Bir kaç kattan sonra peynirleri koyuyoruz. Ben hepsini tek kata koydum ama tabi siz azar azar koyabilirsiniz :) En üst ve en alta mümkün olduğunca büyük ve tek yufka kullanırsanız daha iyi olacaktır. Derece ve süre veremeyecem çünkü belli olmuyor pişme süresi:) Umarım beğenirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Kaynak:

Konuyu anlamadı*

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Yazacak bir şey bulamadım. Sulu börek tarifi.
Su ve börek.
Börek için:
  • 4 adet pişmiş yufka
İç harcı için;
  • 1 yumurta
  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 0,5 bardağı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket karbonat
  • 250 gram kaşar peynir
  • Yarım demet maydanoz

Bu tarif babannemin göz kararı yaptığı, pastanelerdeki börekleri aratmayacak bir tarif. Tabi o ne kadar göz kararı yapsa da kendim ölçülerle aynı tadı tutturdum artık :) Öncelikle benim yufkalarım buz dolabında beklediği için aşırı kuruydu ve ben onları bir fırça yardımıyla biraz ıslayarak bir bezin arasında beklettim biraz, eğer siz yufkalarınızı yeni alıyorsanız sorun yok. İlk olarak iç harcı hazırlıyoruz. Yumurtayı bir tutam tuzla biraz çırpıyoruz. Bu onun daha rahat çözülmesini sağlayacaktır. Daha sonra yoğurt ve zaten zeytinyağını ekliyoruz. Başka bir tarafta peynirleri küp küp doğrayıp doğranmış maydanozla karıştırıyoruz. Bu arada bu tarif en güzel beyaz peynirle olur fakat şu an bende kaşar vardı. Tepsimizi yağlıyoruz ve her şey hazır olduktan sonra ilk yufkayı tepsiye seriyoruz. Ardından kabartma tozunu ve karbonatı iç harca ekliyoruz. Bunu en son yapıyoruz, çünkü köpürüyor. Ve hemen karıştırıp birkaç kaşık döküyoruz. Bir kaç kattan sonra peynirleri koyuyoruz. Ben hepsini tek kata koydum ama tabi siz azar azar koyabilirsiniz :) En üst ve en alta mümkün olduğunca büyük ve tek yufka kullanırsanız daha iyi olacaktır. Derece ve süre veremeyecem çünkü belli olmuyor pişme süresi:) Umarım beğenirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Kaynak:

Konuyu anlamadı*
Sen çok yanlış gelmişin :(