vanilla minecraftta öyle bir özellik yoktur superflat mapte kolayca köy bulamın sebebi ise köylerin sadece 2 biomeda bulunması ve düz yerlerde daha sık rastlanmasıdır eğer haritanın seedine sahipsen amidst adlı programı öneririmArkadaslar Ben zemini dümdüz yapınca Hemen Koyu buluorum kolay fakat Varsayılan Yaptıım zaman koylerı bulamıorum Bunun için bir tusa bastıımız zaman kucuk harıta fln acılıorumu acılmıorsa nasıl bulabılırım Yardım Pls
vanilla minecraftta öyle bir özellik yoktur superflat mapte kolayca köy bulamın sebebi ise köylerin sadece 2 biomeda bulunması ve düz yerlerde daha sık rastlanmasıdır eğer haritanın seedine sahipsen amidst adlı programı öneririm
komut olarak /seed yazıp öğrenebilirsin bu özel bir numaradır her haritada nerede ne olacağını belirlerHaritanın Seedi ney ?
Arkadaslar Ben zemini dümdüz yapınca Hemen Koyu buluorum kolay fakat Varsayılan Yaptıım zaman koylerı bulamıorum Bunun için bir tusa bastıımız zaman kucuk harıta fln acılıorumu acılmıorsa nasıl bulabılırım Yardım Pls