KÖYLÜ----Plugininin-ismi-neydi-arkadaslar

DehsetVeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarhani şu köylüye ekleyip market yerine ordan ticaretten yaptırdımız RPG plugininin ismi neydi AtinaSaga yada hobbitCraft daki gibi yani

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
EpicBossda süreli Boss Yapıyorum Ama 2 Tane Olmuyor Napmalıyım ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ShopKeepers adı. tartışacak bir şey yok.

DehsetVeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumda MCEdit Bölümü Var Oraya Girerek Hem villager Shop Yapmayı Hemde Program Hakkında Bilgi Öğrenebilirsiniz.
ShopKeepers adı. tartışacak bir şey yok.
İkinizede teşekkürler VillagerShop değilmiş saten shopkeepers miş VillagerShop dandik bişi çıktı. Her neyse peki Bu MCEdit le biz bi zırha efekt ekleyebilirmiyiz mesela işte diyelimki Ultra Vip zırhını giyince Hız efekti versin biliyorsanız söylermisiniz

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
İkinizede teşekkürler VillagerShop değilmiş saten shopkeepers miş VillagerShop dandik bişi çıktı. Her neyse peki Bu MCEdit le biz bi zırha efekt ekleyebilirmiyiz mesela işte diyelimki Ultra Vip zırhını giyince Hız efekti versin biliyorsanız söylermisiniz
Gruba göre ıtem diye bir şey varmı hiç görmedim ama yapılsa süper olur groupmanager ile onaylı olur o zırhı mesala oyuncu takamaz

DehsetVeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gruba göre item önemli deil ya mesela RPG bi server kurdum daha dorusu kurcam Bi bot var onu iyince oyunculara +%1 hız +%1 Can gibi

Gölgeci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MCEDİT 1 numara klasik ticareti isteğine göre ayarlıyon oyunculardan tepkide çekmiyor doğal görünüyor.