DehsetVeren
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlarhani şu köylüye ekleyip market yerine ordan ticaretten yaptırdımız RPG plugininin ismi neydi AtinaSaga yada hobbitCraft daki gibi yani
VillagerShop
ismi shopkeepers
Ben MCEdit'le yapcaktım bikaç gün önce fakat sandığı seçemiyorum kırmızı gözüküyodu.2Sinide Önermem MCEdit İle Yap
Pek,i bu MCEdit nası bir şey2Sinide Önermem MCEdit İle Yap
Forumda MCEdit Bölümü Var Oraya Girerek Hem villager Shop Yapmayı Hemde Program Hakkında Bilgi Öğrenebilirsiniz.Pek,i bu MCEdit nası bir şey
Forumda MCEdit Bölümü Var Oraya Girerek Hem villager Shop Yapmayı Hemde Program Hakkında Bilgi Öğrenebilirsiniz.
İkinizede teşekkürler VillagerShop değilmiş saten shopkeepers miş VillagerShop dandik bişi çıktı. Her neyse peki Bu MCEdit le biz bi zırha efekt ekleyebilirmiyiz mesela işte diyelimki Ultra Vip zırhını giyince Hız efekti versin biliyorsanız söylermisinizShopKeepers adı. tartışacak bir şey yok.
Gruba göre ıtem diye bir şey varmı hiç görmedim ama yapılsa süper olur groupmanager ile onaylı olur o zırhı mesala oyuncu takamazİkinizede teşekkürler VillagerShop değilmiş saten shopkeepers miş VillagerShop dandik bişi çıktı. Her neyse peki Bu MCEdit le biz bi zırha efekt ekleyebilirmiyiz mesela işte diyelimki Ultra Vip zırhını giyince Hız efekti versin biliyorsanız söylermisiniz