köylüler nasıl zombiye vurur

burak2001x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya zombiler köylülere vuruyor köylüler bişe yapmayo ama köylülerin yanına golem koydumu bitiyo arkadaşlar bu köylüler nasıl zombilere vurur lütfen söylermisiniz

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
köylüler saldirmaz bu ayni koyunun sana saldirmamasi gibidir köylüler gece olunca evine kaçar saklanir

burak2001x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte nasıl saldırır bende bunu soruyorum bliyorum köylüler evlerine giriyo ama böyle mod komut veya ayarlarından değişmezmi ?

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işte nasıl saldırır bende bunu soruyorum bliyorum köylüler evlerine giriyo ama böyle mod komut veya ayarlarından değişmezmi ?
Hayır değişmez, kodlarında saldırmadıkları için saldırmazlar. Sanırım bunun için bir mod bile yok tek çare golem.

Okankao

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MrOxi arkadaşın dediği gibi saldıramazlar onların tek yararı item takası ve çiftleşmek

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında Okankao öyle değil köylülerden çok güzel farmlar yapılabilir ...

Ayrıca engellebilirsin ama oyunun kodlarıyla uğraşman gerekiyor ki bunu yapamazsın.

Bu arada evlerin kapılarını kırmamalarını istiyorsan kapının önüne 1 blokluk boşluk koy.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mod ile yapabilirsin bunun ile ilgili modlar var örneğin milecolonies ve (ismini unuttuğum :) ) onlardan birini deneyebilirsin.milecoloniesi çok tavsiye ederim.Çünkü madenci oduncu inşaatcı asker v.b. köylüler çıkıyor.

burak2001x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraft çok ters bir oyun köylü zombiye vurmaz zombi goleme insan zombiye vurur zombi insana vuramaz her şey çok ters hiç biri birbirine vurmuyo buda minecraft güzxzeleştiriyo andreasste senin denediğin moda askerler zombilire vuruyormu bide come alives diye mod var ondada askerler var ama onlarda zombilere vurmuyor nasıl olacak bu iş ? çok karışık lan :D[DOUBLEPOST=1398597991,1398595039][/DOUBLEPOST]
Mod ile yapabilirsin bunun ile ilgili modlar var örneğin milecolonies ve (ismini unuttuğum :) ) onlardan birini deneyebilirsin.milecoloniesi çok tavsiye ederim.Çünkü madenci oduncu inşaatcı asker v.b. köylüler çıkıyor.
kardeş modu indirdimde nasıl asker yaratırım sölermisin

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
milecoloniestekini biliyorum oda ya köy bulacaksın ya da inşaatcı yeri kuracaksın sonra barrack blocğu koyacan sonra başlatacan inşaatı inşaat bitince kendisi oluyor askerler.

burak2001x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş tamam senin dediğini yapıyom ama bu sadece mod ile yüklenen moba saldırıyor yani zomvilere saldırmıyor