Köylüler...

Alper01001

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Henüz aklım yerindeyken ve kollarım lanetlenmeden , bu deftere tarihimizi yazmalıyım ki gelecektekiler bu kitabı okusun ve bizim çekeceğimiz zulmü çekmesin.
Biz çiftçilik , hayvancılık ve madencilikle uğraşan bir milletiz. Biz bu dünya üzerindeki tek uygarlığız. Her şey çok güzeldi insanların sıkıntısı yoktu herkesin mutlu
olduğu bir ülke. İnsanlar eğlenirler , yeni evler inşaat ederler , çocuklar oyun oynar , kuşlar öter , herkes işini yapar rahatına bakım eğlenirdi kimsenin hiçbir şeyden korkmak
için sebepleri yoktu .

Ta ki o güne kadar... Ben bir demirci idim , bir gün pazarda mallarımı satarken o adam geldi yüzü gözükmüyordu bütün ilginç bir şekilde baskı hissediyordum o kadar
güçlü bir baskı ki benim ezip püre haline getirecek kadar, adam yavaşça yüzünü açtı yavaşça kafasını çevirdi baktığı yerdeki insanların korkusu yüzünden anlaşılıyordu yavaşça kafasını çevirdi ve o gözleri gördüm bembeyaz çok güzel gözleri var fakat içimde bir korku doğdu beni içten içten yedi titremeye başladım korkudan terledim
hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım tam kendimden geçtiğimde o sese ayıldım gök gürültüsü gibi inledi ardından o adam kayboldu.

Bu olaydan 1 hafta sonra, insanlar kötü yola girmeye başlamıştı artık o iyi insanlar hırsızlık yapıp adam yaralıyorlardı ve hastalık kol geziyordu.Şehirde dolaşan bir kaç dedikodu vardı bunlardan biri : madenciler kazı yaparken bir mağara bulmuşlar mağaranın sonunda biz mezar bulmuşlar ve içini açmışlar 10 tane madenciden sadece 2 tanesi kurtulmuş onlardan biride delirip kendini öldürmüş , diğeri ise beyaz gözlü birinden bahsediyormuş fakat onun sonu da pek iyi olmamış oda kendini öldürmüş.
Bu olaylardan sonra bilge insanlardan oluşan insanlar toplandı ve o mezara gidip o yaratığı yok etme kararı aldılar 58 kişi silahlarını aldılar çoğu kazma , çapa ile gitti bende aralarındaydım.Aslında oraya 500 kişide gidebilirdik ama o mağaraya o kadar kişi sığmazdı.

Biz mağara girişine gelmişken o dışarı çıktı ve saldırdı o diğerleri ile uğraşırken ben mağaraya atıldım mezarı buldum taşta herobrine yazıyordu ve birden arkamda bir ses duydum arkamı döndüm ve karşımda o vardı herobrine mezarı kaparsam yok olacağını düşündüm ve mezarı kapadım ve herobrine korkunç derecede bir sesle bağırmaya başladı ve 3 kelime söyledi. Lanetliyorum Lanetliyorum Lanetliyorum. Kendi kendime bağırdım başardım diye bağırdım sonra mağaradan dışarı çıktığımda şok oldum midem bulandı bilincimi yitircek gibi oldum tam bir vahşetti benim dışımdaki herkes katledilmişti 58 kişiden bir ben kalmıştım.

Hemen şehre doğru koştum, başım ve kollarım ağrıyordu tam şehre geldim ve gördüğüm karşısında şoke oldum , şehirden geriye sadece bir ufak bir köy kalmıştı.Köye bağırarak koştum iyi misiniz diye bağırdım ama ses gelmiyordu başım ve kolum dağa çok ağrıyordu. Köye vardığımda 2 kat şok oldum insanların elleri birleşmiş ve cinsiyetleri bile belli olmuyordu ve konuşamıyordular ,akıllarını kaybetmiştiler , sonra anladım ki herobrine bizi lanetlemiş, sol kolum göğsüme doğru yaklaştı hareket ettiremiyordum hemen bulduğum bu deftere işte bunları yazmaya başladım gelecekte olur ki lanet kalkarsa veya lanetten etkilenmemiş biri varsa mezardan uzak dursun , gerçekten başım arğıoyr klomı aıcıoy

Son düzenleme: