Öncelikle sosyalmedyayı yararsız bulan ve vaktini facebook gibi gereksiz bir yerde geçirmek istemeyen biri sana daha çok yarar sağlar, vaktini facebookta geçirmeyip sunucunda geçirebilir o nedenle bence o isteğini bir gözden geçir, diğer bir önerim ise takım halinde eleman almaman, bireysel olarak yeteneklerini gösterebilen kıvrak zekalı olan arkadaşlara yönel, takım halinde değil bireyse olan builder daha verimlidir. Birde ustalığı neye göre ve kime göre değerlendiriyorsunuz? Neresinden usta olduğunu anlıyorsunuz? Hadi sunucuya girdi ve efsane bir build yaptı, taklitçi olmadığını nasıl anlayabilirsiniz? Ustayım ben deyip internetten öğrendiğim bi build yaptıktan sonra beni sunucunda bulunduracaksın, sonra ben de taklit ederek birşeyler yapıcam usta builder diye, sonra? Bir de sana ustaca gelen build bana göre basit geliyorsa bu o builder'ı usta mı yapar yoksa çömez mi? Kısacası estetik ve sanatsal bir şeyi değerlendirirken usta, güzel ya da çirkin diye nitelendirmek bir yere kadar mantıksız. Cümlelerinizi kurarken ve istekte bulunurken biraz daha makul olun size ricam, onun dışıda sunucu hakkında en ufak bir şikayetin olursa -ne konuda olsun- bana özel mesaj atarsan yardım edebilirim, herhangi bir şey talep de etmiyorum kesinlikle

Ekip kurmada iyi şanslar fakat bu konudan anlayan birilerinden tavsiyeler almanı tavsiye ederim. İyi günler değerli forum üyesi umarım başarılı olur ve göğüsümüz kabartırsın.

Kulladığım hesabın nick'i Lucifear white-list'e eklersen yine yardımcı olabilirim.