KogoNW Usta Builder Team ve Usta Scripter Arıyor! | Hemen Gel |

Berkesdgmfjdfuıhgıo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
FACTION Sunucumuz İçin Usta Builder Team Aranıyor.
Teamınız En AZ 2 Kişi Olmalı !
Usta Olmalısınız.
Facebook Kullanmanız Gerek!
Bide Ek Olarak Usta Scripter Aranıyor!
Usta Değil İseniz Bizi Boş Yere Yormayınız Lütfen.
Sunucumuzun IP Adresi : 46.20.1.139:1171

SadriKANLI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SA bEN VE Ekibim 2 Kişiyiz Daha önce uniocarft gibi bir cok sw nin rski ve yeni hub spawnını yampmıştık

SA bEN VE Ekibim 2 Kişiyiz Daha önce uniocarft gibi bir cok sw nin rski ve yeni hub spawnını yampmıştık

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Kardeşim Keni Konuna MSG attım evet konsol bana uyar [Swe Plugin Skript Build Ortam v.b Gibi gerekli şeyerin desteğini %100 Vereceğim]

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aga Whiteliste var ya
KnK seni başka yerlerde yakalıyorum ne iş ? :)

Kardeşim Skripter Olabilirim daha önce 28 tane skript yazdım ve pluginlerin içlerinden dışlarına herşeyini biliyorum beni whitelist alın sunucuya %100 katkı sağlıyım Nick: SpeedJitter_TR Komut Bilgim %99 Yaşım 14.5

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sosyalmedyayı yararsız bulan ve vaktini facebook gibi gereksiz bir yerde geçirmek istemeyen biri sana daha çok yarar sağlar, vaktini facebookta geçirmeyip sunucunda geçirebilir o nedenle bence o isteğini bir gözden geçir, diğer bir önerim ise takım halinde eleman almaman, bireysel olarak yeteneklerini gösterebilen kıvrak zekalı olan arkadaşlara yönel, takım halinde değil bireyse olan builder daha verimlidir. Birde ustalığı neye göre ve kime göre değerlendiriyorsunuz? Neresinden usta olduğunu anlıyorsunuz? Hadi sunucuya girdi ve efsane bir build yaptı, taklitçi olmadığını nasıl anlayabilirsiniz? Ustayım ben deyip internetten öğrendiğim bi build yaptıktan sonra beni sunucunda bulunduracaksın, sonra ben de taklit ederek birşeyler yapıcam usta builder diye, sonra? Bir de sana ustaca gelen build bana göre basit geliyorsa bu o builder'ı usta mı yapar yoksa çömez mi? Kısacası estetik ve sanatsal bir şeyi değerlendirirken usta, güzel ya da çirkin diye nitelendirmek bir yere kadar mantıksız. Cümlelerinizi kurarken ve istekte bulunurken biraz daha makul olun size ricam, onun dışıda sunucu hakkında en ufak bir şikayetin olursa -ne konuda olsun- bana özel mesaj atarsan yardım edebilirim, herhangi bir şey talep de etmiyorum kesinlikle :) Ekip kurmada iyi şanslar fakat bu konudan anlayan birilerinden tavsiyeler almanı tavsiye ederim. İyi günler değerli forum üyesi umarım başarılı olur ve göğüsümüz kabartırsın. ^_^ Kulladığım hesabın nick'i Lucifear white-list'e eklersen yine yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

OZGUR5757

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Whiliste Ekle Ad OZGUR5757

Coltens Way Be Tanidinmi ? Kardesim Benim Bee !! Nickim OZGUR5757 Tanimisindir Belki Whiliste Ekle

warminmaxscaky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-------------------------------------------------------------------
Adım: ceyhun
Yaşım : 18
Nick: Goofa

Ne olmak istiyorum: Builder
Build Yeteneği ss: Herhangi bi kaydetmiş olduğum resim vb yok ama şöyle söylemek gerekirse yaşım 18 ve minecraftı ilk çıktığı zamandan beri oynamaktayım bir kaç kez server açmışlığım oldu ama komutlarla uğraşmak zor geldiği için bıraktım benim için mecevraft yapı yapmak üstüne dayalı bi oyun bayadır oynamıyordum şu an içimde çok güzel tasarım fikirleri var istersen deneyebilriz
Kaç yıldır MC oynuyorsun: İlk zamanından beri

------- Bana burdan ulaşamazsan bu adresten ekleyebilirsin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

------------------------------------------------------------------