Kolay Skript Yazma Programı | Milli Program | New Version 1.1.0.0

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Başarılı, Yeni Başlayanlar İçin Süper Bir Program Yeni Başlayanlara Gerçekten Tavsiye Ederim.

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gerçekten güzel bir proje skripte yeni başlicaklar için çok eğitici olucak ve birçok hatasını önlicekdir

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bilmem sen varmıydın belki yoktun ama çook eskiden "SK DOSTU" diye bir şey yapmıştım bende c# tan o ufaktı falan ama :D bu gelişmiş versiyon olmuş :nice:

ArcSoro

Marangoz
En iyi cevaplar
1
https://cdn.**************/attachments/374245000898150420/405454221727760385/unknown.png
bizim arkadaşın küçük bir projesi

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@CheartMan hocam link kırık. proğram çok lazım mediafire , dosyatc fln upload edersen süper olur mediafire edersen hiç silinmezde sen silmediğin sürece tabi.

sweetycrafttt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript yazarken bize kolaylık sağlayacaktır kullanacağım. Bunun bir de Türk'ün yapması guru verici bir duygu.

Başarılarının devamını beklerim.

Droidbane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herkes aynısını yazmış ancak ben tekrar yazicam. Yeni skript yazmaya başlayanlar için çok güzel bir program. sonuna kadar arkandayım başarılarının ilerisini bekliyorum. :)

Son düzenleme:

BayBack

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herkes aynısını yazmış ancak ben tekrar yazicam. Yeni skript yazmaya başlayanlar için çok güzel bir program. Sonuna kadar arkandayım başarının ilerisini bekliyorum. :)