Kolay Skript Yazma Programı | Yeni Sürüm | Bilgilendirme

CheartMan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar program yaz ayında sizlere sunulacak yalnız
bi' kaç sorunum var özelliklerden ve geleceklerden bilgi verdikten sonra bahsedecem.
  • Özellikler
  • AutoComplete (Otomatik Yazı Tamamlama)
  • Syntax Highlighting (Renkli Vurgular)
  • Try Catch (Hata Ayıklama)
  • Addon Eklentileri (Addon seçeneğinde seçtiğiniz addonlara göre kodlama sırası ve hata ayıklama sistemi çalışacak)
  • Project Saving Method (Projelerinizi Kaydetme yapabilceksiniz lakin o projeyi sizden başkası kullanamıcak bi nevi şifreleme)
Neyse arkadaşlar benim sorunuma gelelim. Arkadaşlar ne kadar boş beleş insan var bu ülkeye toplanmış ya havadan yada sudan bi problemleri var bu insanların. ben nereden baksanız 2 ay önce bi arkadaşla projeye kalkıştık kendisini biliyor o zaten minecraft da rust olacaktı skript ile gayette kusursuz bi şekilde ilk betasını çıkarcaktık sunucuları ise ben sağlıcaktım bir yanda sunucudan ise büyük bi maaliyet kaynağı sağlanacaktı. bende payıma düşen ile bu projeyi daha erken ve daha iyi bi hale getircektim bu arkadaş aptallık etti benle sürekli IQ den bahseden zeki bi arkadaşı tercih etti o da kendisini biliyor ve bu zeki insanlar yüzünden hem bi kaç yerden sorun çekiyorum bir yandan proje gecikiyor iptal etmeyi dahi düşünüyorum. Eğer yeterince destek görmediğim sürece maddi veya manevi bir şekilde proje iptal edilecektir. Bu arada bir kaç tane amatör arkadaşta taklit etmesin programlarımı lisans çıkartmasınlar bana. Başlarını ağrımasın boş yere.

Moderatör tarafından düzenlendi:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yazılımcının kolay kolay değeri bilinmez zaten. Hele ki bu forumda böyle işlere olan destek çok çok az. Bu yüzden kendini kanıtlayana kadar kendi kendini desteklemen gerekebilir. Zor olduğu doğru, ama sonuç çok tatmin edici. Başarılar diliyorum :şapka:

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iyide ama neden free zamanla veriyorsun belki adamin verecek parasi yok napacak ama cok istiyo programi kullanmayi o kadar zaman az ve sinirsiz olsaydi tabi kotu olsun ama sinirsiz cokda kotu demiyom :D