Zaten kullandım dostum, neden öyle dedin komut bloklarının hiçbirinden detay gelmedi tek benim elle yazdıklarımla alakalı olanlar vardı :|Kamu Spotu
bazı şeyler hayat kurtarır.
Bazı şeyler ise bir videoyu kurtarır.
"/gamerule false commandblockoutput" gibi
Sizde "/gamerule false commandblockoutput" kullanın. Hayatınızı zehir etmeyin.
T.C. "/gamerule false commandblockoutput"yi kullanmayanları uyarma ve "/gamerule false commandblockoutput"ye teşvik başkanlığı
komutu bilmiyorum. ama bir komut o killed slime leri engelliyorduZaten kullandım dostum, neden öyle dedin komut bloklarının hiçbirinden detay gelmedi tek benim elle yazdıklarımla alakalı olanlar vardı :|
"/gamerule commandBlockOutput false" değil miydi o? yanlış biliyorsam söyleyinde düzelem.
Ben de komutu tam bilmiyorum ama öyle bir şey var. Bir daha benzer bir şey çekersem yaparım.komutu bilmiyorum. ama bir komut o killed slime leri engelliyordu![]()
Teşekkürler. Denerim.Golemde öldürüp son anda blok koydurmak yerine önce bloğu koydurup sonra görünmez yapıp öldürürsen daha hoş olur. Görünmez olursa aniden yok olup sonra ölür, o kırmızı efekt çıkmaz. Onun dışında güzel![]()
komutu bilmiyorum. ama bir komut o killed slime leri engelliyordu![]()
/gamerule sendCommandFeedback false
Hmm Onun yerine 90000 blok aşağı ışınlasın bulut efekti de kalmazGolemde öldürüp son anda blok koydurmak yerine önce bloğu koydurup sonra görünmez yapıp öldürürsen daha hoş olur. Görünmez olursa aniden yok olup sonra ölür, o kırmızı efekt çıkmaz. Onun dışında güzel![]()
Hmm Onun yerine 90000 blok aşağı ışınlasın bulut efekti de kalmazKod:/gamerule sendCommandFeedback false
Yanlış biliyor olabilirim ama sanırım 0'dan aşağıya ışınlayamıyorsun.
/tp @e - --900000 -
AlınmamCan sıkıntısı ve sonuçları .. Haha alınmayın , şaka yapıyorum ellerine sağlık .