[Komut] 2 Tane Sistemim

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kamu Spotu

bazı şeyler hayat kurtarır.
Bazı şeyler ise bir videoyu kurtarır.
"/gamerule false commandblockoutput" gibi :(

Sizde "/gamerule false commandblockoutput" kullanın. Hayatınızı zehir etmeyin.

T.C. "/gamerule false commandblockoutput"yi kullanmayanları uyarma ve "/gamerule false commandblockoutput"ye teşvik başkanlığı

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kamu Spotu

bazı şeyler hayat kurtarır.
Bazı şeyler ise bir videoyu kurtarır.
"/gamerule false commandblockoutput" gibi :(

Sizde "/gamerule false commandblockoutput" kullanın. Hayatınızı zehir etmeyin.

T.C. "/gamerule false commandblockoutput"yi kullanmayanları uyarma ve "/gamerule false commandblockoutput"ye teşvik başkanlığı
Zaten kullandım dostum, neden öyle dedin komut bloklarının hiçbirinden detay gelmedi tek benim elle yazdıklarımla alakalı olanlar vardı :|

"/gamerule commandBlockOutput false" değil miydi o? yanlış biliyorsam söyleyinde düzelem.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten kullandım dostum, neden öyle dedin komut bloklarının hiçbirinden detay gelmedi tek benim elle yazdıklarımla alakalı olanlar vardı :|

"/gamerule commandBlockOutput false" değil miydi o? yanlış biliyorsam söyleyinde düzelem.
komutu bilmiyorum. ama bir komut o killed slime leri engelliyordu :(

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Golemde öldürüp son anda blok koydurmak yerine önce bloğu koydurup sonra görünmez yapıp öldürürsen daha hoş olur. Görünmez olursa aniden yok olup sonra ölür, o kırmızı efekt çıkmaz. Onun dışında güzel :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
komutu bilmiyorum. ama bir komut o killed slime leri engelliyordu :(
Kod:
/gamerule sendCommandFeedback false
Bunu yazdığınızda hiçbir komuttan mesaj almıyorsun bir şeyi ışınladığında, öldürdüğünde yani hangi komutu yazarsan yaz chatte çıkmıyor (/help veya hata komutları dışında)

Golemde öldürüp son anda blok koydurmak yerine önce bloğu koydurup sonra görünmez yapıp öldürürsen daha hoş olur. Görünmez olursa aniden yok olup sonra ölür, o kırmızı efekt çıkmaz. Onun dışında güzel :)
Hmm Onun yerine 90000 blok aşağı ışınlasın bulut efekti de kalmaz

Oooo edit de yaparmış bizimki