komut blockları görünmez olabilirmi ?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum durmadan konu açıyorum ama redstone bilgim yok sizden öğreniyorum. başlıktaki gibi . Cevap verin ltfn

FantoBlanko

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayır maalesef modsuz yöntemlerden bildiğim bir yol yok.Ayrıca command block bir entity olmadığı için (bir blok olduğu için) Yapısıyla oynanamaz.Belki .minecrafttaki command block u air le değiştirebilirsin :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
mapım için lazım air ile değiştirirsem diğerlerinin de değiştirmesi gerekir büyük ihtimal üşenirler

FantoBlanko

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet işte bildiğim bir yöntem yok ama düşen kumun fln görüntüsünü değiştirebilirsin entity oldukları için

Faernaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belki savesten de değişiyordur. Hani dikkat etmedim de items diye bir şey vardır belki. Ya da benzeri bir şey.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Var diye biliyorum fakat sadece bir tahmin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada gördüğün gibi bu item bir entity yani mob gibi bir şey kısacası görünmezlik potu atıldığında görünmez olabilir bir dene derim.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Görünmezliği hakkında bilgi veremiyecegım ama eger devrenı yaptıgın yapının altına kurabilirsen yerden kazanmış olursun ama tüm devrelerde geçerli olmayabilir

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Komut bloku yerine gorunmez tavuk koy sonra execute komutu ile baska bir komut blogundan o tavuga yaptirt komutu