Komut Bloğu Yardım

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar.
Komut bloğu ile bazı şeyler yapmak istiyorum ama hangi kod lar ile çalıştığını bilmiyorum
eğer siz biliyorsanız kodları verebilirmisiniz örneğin birini butona basınca bir kordinata ışınlamak istiyorum ışınlandığı kordinatta üstüne item atsın filan böyle şeyler yapmak istiyorum eğer biliyorsanız kod ları verirmisiniz sadece bu iş için lazım olan değil bilinen tüm kod ları verelimki diğer arkadaşlarda yararlansınlar şimdiden teşekkür ediyorum...

Keskin Şahin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Komut Blogu Genellikle Oyuncularla ilgili olan (tp falan) onlarla çalışmaz.
Komut Blogu Oyunla İlgili olan (Hava Durumu - Saat - Gamemode vb.) ile Çalışır.Yani Genelde Sen TP falan için kullanmaya çalışıyorsan yanlıştır. Olmaz.

Konu Kapanmıştır :)

Umut692

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım çök kolay bir şey nasıl yapamıyorsun? Öğrenmen gereken komutun başına / koyacaksın, @a yazarsan tüm oyuncular için geçerli olur @p yanındaki oyuncu @r ise rastgele oyuncu için geçerlidir.Komutları buradan öğrenebilirsin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Oyunlar..

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şahin sp'de ışınlayabiliyorum ama serverimde bunu yapamıyorum game mode saat ayarı falan da dahil sp de hepsi oluuyor ama multi de çalışmıyor hiç bi kod komutta yapabildiğim tek şey item verebiliyorum o kadar

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır açık "give @p 310" komutu çalışıyor mesela ama tp olmuyor acaba plugin le alakalı bi şeymi ?

EmreKLC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"/tp @p x y z "
" tp @p x y z "
2 türlüde denedim hatta
" tppos @p x y z" bile denedim ama olmuyor galiba sorun pluginlerimde :S