Komut Blok 'undan Anlayanlar Konuya Bir El Atabilir mi ?

Nurullah Korkmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle Komut Blok ' undan anlayan var ise sorularım olacaktı

1- Arkadaşlar komut bloklarında kişiyi nasıl belirli bir bölüme spawnlayacağız bu en çok map lerde kullanılıyor düğmeye basınca map 'i yapan kişinin istediği yere ışınlıyor nasıl yapılacağı hakkında bilgisi yada konu vs. bilen varsa lütfen konumun altına atsın :)

2- Bir de arkadaşlar komut blokları ne gibi yerlerde kullanılıyor ve nasıl kullanıyor bilgisi olan yine konumun altıma mesaj olarak yollayabilir :)

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
/give Nick 137 1 yaz.
Komut bloğunu koy içine şu komutu yaz:
En yakın:
Kod:
/tp @p kordinat -x-y-z v.b
Rastgele:
Kod:
/tp @r kordinat -x-y-z v.b
herkes:
Kod:
/tp @a kordinat -x-y-z v.b

Komut Blokları ne gibi Yerlerde kullanılıyor?
Teleportlarda.
Mapı bitirince hediye eşya vermede.
Saydan yazı yazmada /otomatik/
Daha çok var fakat hangi birini sayayım, İnternetten daha detaylı araştırabilirsin.

Nurullah Korkmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/give Nick 137 1 yaz.
Komut bloğunu koy içine şu komutu yaz:
En yakın:
Kod:
/tp @p kordinat -x-y-z v.b
Rastgele:
Kod:
/tp @r kordinat -x-y-z v.b
herkes:
Kod:
/tp @a kordinat -x-y-z v.b

Komut Blokları ne gibi Yerlerde kullanılıyor?
Teleportlarda.
Mapı bitirince hediye eşya vermede.
Saydan yazı yazmada /otomatik/
Daha çok var fakat hangi birini sayayım, İnternetten daha detaylı araştırabilirsin.
Peki bu dediğin komutlar tekli yani kendi dünyanda olurmu yoksa servermi açmak lazım :) map yapmayı düşünüyorumda

Birde bu dediğin komutlardaki herkes rastgele en yakın onları anlamadımda ayrıntılı bilgi verebilirmisin müsaitsen ? :)

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki bu dediğin komutlar tekli yani kendi dünyanda olurmu yoksa servermi açmak lazım :) map yapmayı düşünüyorumda

Birde bu dediğin komutlardaki herkes rastgele en yakın onları anlamadımda ayrıntılı bilgi verebilirmisin müsaitsen ? :)
Tek dünyada olur. Sonra map yapmayı düşünüyosan mapın girişine:
Kod:
/gamerule commandBlockoutput true

Nurullah Korkmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Komut bloğuna en yakın olan kişiyi ışınlama komut bloğuna dokunduğu anda herkesi ışınlama komut bloğuna basma hani yani buton koyuyosunya taş koyup ö nüne sonra taşa buton yerleştiriyorsun kapı butonu gibi ona basınca rastgele birisini ışınlama o dediğin Rastgele Herkes En yakın mı ? yoksa ben mi anlayamadım :)

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Komut bloğuna en yakın olan kişiyi ışınlama komut bloğuna dokunduğu anda herkesi ışınlama komut bloğuna basma hani yani buton koyuyosunya taş koyup ö nüne sonra taşa buton yerleştiriyorsun kapı butonu gibi ona basınca rastgele birisini ışınlama o dediğin Rastgele Herkes En yakın mı ? yoksa ben mi anlayamadım :)
Rastegele bir oyuncuyu seçiyor.