Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Komut Değiştirme Ve Oyuncuya Giden Mesajı Değişme [YARDIM]
Merhaba Ben Skriptte Daha Hiçbirşey Bilmiyorum Fakat Bana Sadece Şu İki Şeyi Öğretirseniz Yeter
1. Mesela Oyuncu Oyuna Girerken /register şifre şifre Yazıyor Onun Yerine /kayıtol şifre şifre Yazsın Ama O Komut Çalışsın Bunu Yapabilirmisiniz
Şimdiden Teşekkürler
2. Mesela Adam WGli Bir Alanı Kırınca You don't have permission for this area. Yazıyor Yani Orayı Kıramadığı İçin Oyuncuya Mesaj Gidiyor Bu Mesajı Skript Yolu İle Değişilebilirmi
Şimdiden Yardım Eden Herkese Teşekkür Ederim
"kayıtol" tarafı dikkatimi çekti unutmayınki minecraft türkçe kelimeler nerdeyse kabul etmiyor bunlar gibi ş,ı,ö,İ gibi şeyler kabul etmiyor bunun için boşa skript yazmayın Authme config'e girin ve orada şöyle bir kısım var allowCommands: aşşasında /register ve /login ve /reg gibi şeyler var oraya bunu yazın
"kayıtol" tarafı dikkatimi çekti unutmayınki minecraft türkçe kelimeler nerdeyse kabul etmiyor bunlar gibi ş,ı,ö,İ gibi şeyler kabul etmiyor bunun için boşa skript yazmayın Authme config'e girin ve orada şöyle bir kısım var allowCommands: aşşasında /register ve /login ve /reg gibi şeyler var oraya bunu yazın
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.