Evet, uzun bir süre araştırdım ancak tam olarak istediğim skripti maalesef ki bulamadım.Forumda Daha Öncelerden Bir Sürü Bu Konu Hakkında Kaynak Kod Paylaşıldı. Araştırdıktan Sonra Konu Açarsanız Seviniriz.
on command "/burayaistediginkomut":
[tab]if player is not "AndRoGeoR":
[tab][tab]cancel event
[tab][tab]send "&cBunu yapmaya yetkin yok dostum!" to player
on command:
if command is not "a", "b", "c" or "d":
if player's name is not "AndRoGeoR":
cancel event
send "&cBu komutu kullanmanız engellendi."
Vakti gelicek ve farklı komutlar ekleyecek. "Ya da" olayını ne kadar uzatırsan loadlarken o kadar sorun çıkarıyor. Zamanında yaşadım. Çok daha performanslı olacaktır bu skript.a,b,c,d dışındaki komutların hepsini listeye eklemek?
Vakti gelicek ve farklı komutlar ekleyecek. "Ya da" olayını ne kadar uzatırsan loadlarken o kadar sorun çıkarıyor. Zamanında yaşadım. Çok daha performanslı olacaktır bu skript.
Sen çok yanlış geldin yaTüm komutları listeye ekleyip, tüm komutları looplamak mı daha performanslı olacak? Komut yazdığında donma/lag girmesindense loadlarken uzun sürmesi tercihimdir.
Sen çok yanlış geldin ya.
Dediğim gibi, sen çok yanlış gelmişsin.On command eventi fazlaca tetiklenen bir event çünkü oyuncular fazlaca komut giriyor. Komut girildiğinde oyuncuları looplamak bile uzun vadede lag yapacaktır. Bu konu hakkında 30 oyunculu timings raporum mevcut. Demeye çalıştığın şey sanırım "al bu skripti, tersine çevir listeye sadece kullanabilecekleri komutları ekle." fakat arkadaş basit bir skript istemiş ve bunu bizden istediğine göre bunu yapacak kadar bilgisi yok; yani "al bunu kullan bu daha performanslı, önce araştır sonra konu aç!" demek yanlış olur.
Her seferinde uzun uzun açıklıyorum anlatıyorum da anlayan yok saçma sapan cevaplarınızı kendinize saklayın.
Dediğim gibi, sen çok yanlış gelmişsin.
2 MB/s okuma/yazma hızı olan çikik çükük makineleri kullanırsa, bilmem kaç farklı kişinin kullandığı nitrado (ve türevleri) gibi hostingleri kullanırsa elbet lag olacaktır.
VDS nedir bilmiyordur yüksek ihtimalle. Hatta risk budur, bence bunun bir sunucusu bile yok. En azından sunucu denilebilecek bir sunucusu yoktur. Bizzat denedim o skripti, oldukça fazla farklı komutla. Hiçbir donma-kasma yaşamadım. Test etmeden, görmeden, bilmeden konuşmayın lütfen.