Patrick_1235
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar oyuncuların yzdığı komutları görmek için bir eklenti vardı sadece oplar görüyordu bilen varmı
Geçenlerde bir oyuncu subucuya stop çekti nedense opuda yoktu oyuncunun ip ban attı bunun kim yaptığını mrk ettim hiç kimsenin msgi ilgilendirmez beni zateneğer bu msg deki özel konuşmaları gösteriyorsa çok oyuncu kaybedersin (bende dahil) özele olan saygıyı bozarsın çünkü
%full command% ile argümanları da gösterebilirsin.lag yapabilir tam olarak komudu gösterir argumentleri göstermez.
Kod:on command: loop all players: if loop-player is op: send "&c%command% &b%player%" to loop-player
Loglara bakarsan öğrenebilirsin onu da.Geçenlerde bir oyuncu subucuya stop çekti nedense opuda yoktu oyuncunun ip ban attı bunun kim yaptığını mrk ettim hiç kimsenin msgi ilgilendirmez beni zaten
adam komudu değdiği için yaptım.%full command% ile argümanları da gösterebilirsin.
Loglara bakarsan öğrenebilirsin onu da.
Anlamadım ? Socialspy açtığım zmn msg komutları görebiliyorum bir tekSkripte Gerek Yoktur Bunun İçin Essentials Rahatlıkla İşini Görür /socialspy kapatmak içinde aynı komutu girersin
Loglarda operator yazıyordu Hiç kimse yapmamıştı%full command% ile argümanları da gösterebilirsin.
Loglara bakarsan öğrenebilirsin onu da.