Komut yazınca bekletmesi [YARDIM]

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Böyle bir skript yapılabilirmi?

Oyuncular /sg komutunu yazdıklarında 5 saniye bekleticek 5 saniye sonra o komut gerçekleşicek ama hareket edince komut iptal olucak.

NOT: Bunu istememin sebebi sunucum HUB savaş sırasında /sg yazıp kaçıyolar, Bundan dolayı çok lazım.

Yapan kişiye şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command-costs:
  <komut>: <fiyat>

Özetle essentials'ın kendi içi komutlarında fiyatlandırma sistemi var. Config'in içinde ctrl+f ile command-costs:'u bul.

Repair komutunun alt kodları var. Her item için repair parası v.s ayarlıyabiliyorsunuz.

Ancak /feed gibi koymayın. Direk feed: 1000 yazın.

Edit : Birde vurgulamadığım için yazıyorum ; SADECE ESSENTIALS komutlarında işe yarar bu. Essentials dışında kullanmak için farklı pluginlere başvurman gerek.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Cevap vericekmisiniz bu konuya :)[DOUBLEPOST=1416154809,1416154705][/DOUBLEPOST]@SheepinusRex Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1416155045][/DOUBLEPOST]bir şey daha sorucam mesela /feed yazdımya 5 saniye bekletsin 5 saniye sonra otomatik o komut uygulansın "N*mercymc"deki gibi bu pluginin adı ne?

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bulduğum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
plugin var.

Hatta bayağı bir özelliği var (XP harcama, item harcama, beklerken iksir efekti, ölmeden diğer komutu kullanamama gibi.)

Ama pek detaylı anlatamayacağım kusura bakma. (Birde geç cevap için :p) Eğer anlamadığın bir yer olursa inceleyebilirim plugini.

Edit : zorlamak yerine anlamadığın yer kullandım :/ Daha kibar gözüktü.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Cevap vericekmisiniz bu konuya :)[DOUBLEPOST=1416154809,1416154705][/DOUBLEPOST]@SheepinusRex Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1416155045][/DOUBLEPOST]bir şey daha sorucam mesela /feed yazdımya 5 saniye bekletsin 5 saniye sonra otomatik o komut uygulansın "N*mercymc"deki gibi bu pluginin adı ne?
on comand "/feed"
[tab]wait 5 seconds
[tab]execute player command "/feed"

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bulduğum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
plugin var.

Hatta bayağı bir özelliği var (XP harcama, item harcama, beklerken iksir efekti, ölmeden diğer komutu kullanamama gibi.)

Ama pek detaylı anlatamayacağım kusura bakma. (Birde geç cevap için :p) Eğer anlamadığın bir yer olursa inceleyebilirim plugini.

Edit : zorlamak yerine anlamadığın yer kullandım :/ Daha kibar gözüktü.
Essentials'da nasıl komutu eklicem detaylı yazarmısınız dediğiniz gibi yaptım hata verdi.