- En iyi cevaplar
- 0
Şöyle bir fikrim var survivalda komutbloğuna ulaşımımız olsa ve istediklerimizi onunla yapsak ama o komutbloğuyla mesela yere bir elmas bloğu koyucaksak o komutbloğunun yanındaki bir sandığa koysak şunlar gibi birşeyler yapabiliriz:
Bu komutbloklarının ağır bir iş yapması için (ışınlama,entitydata...) büyük bir ihtimalle xp kullanması gerekicek
hile yapmamanız için ben hiçbirşey yapamam ama hile yaparsanız survivalın hiçbir anlamı kalmaz sıradan bir survival oynarken sizde hile yapabilirsiniz ama o zaman o survival olmaz:/
Adminlere duyuru:Bu konu daha fikir olduğu için Minecraft genele koyuyorum daha sonra minecraft maps kısmına koyucağım bu yüzden konuyu taşımayın
- Açıp kapanan Köprüler
- blokları hareket eden Asansörler
- Havalı bir şekilde açıp kapanan kapılar
- !Steampunk makinaları!
- Daha kolay ve lagsız farmlar
- Gizli odalar
- Kullanıcı tanımlı Kapılar
Bu komutbloklarının ağır bir iş yapması için (ışınlama,entitydata...) büyük bir ihtimalle xp kullanması gerekicek
hile yapmamanız için ben hiçbirşey yapamam ama hile yaparsanız survivalın hiçbir anlamı kalmaz sıradan bir survival oynarken sizde hile yapabilirsiniz ama o zaman o survival olmaz:/
Adminlere duyuru:Bu konu daha fikir olduğu için Minecraft genele koyuyorum daha sonra minecraft maps kısmına koyucağım bu yüzden konuyu taşımayın