Komutbloklu survival (yeni oyunmodu)-halen daha fikir

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir fikrim var survivalda komutbloğuna ulaşımımız olsa ve istediklerimizi onunla yapsak ama o komutbloğuyla mesela yere bir elmas bloğu koyucaksak o komutbloğunun yanındaki bir sandığa koysak şunlar gibi birşeyler yapabiliriz:
  • Açıp kapanan Köprüler
  • blokları hareket eden Asansörler
  • Havalı bir şekilde açıp kapanan kapılar
  • !Steampunk makinaları!
  • Daha kolay ve lagsız farmlar
  • Gizli odalar
  • Kullanıcı tanımlı Kapılar
Ve daha fazlası...
Bu komutbloklarının ağır bir iş yapması için (ışınlama,entitydata...) büyük bir ihtimalle xp kullanması gerekicek
hile yapmamanız için ben hiçbirşey yapamam ama hile yaparsanız survivalın hiçbir anlamı kalmaz sıradan bir survival oynarken sizde hile yapabilirsiniz ama o zaman o survival olmaz:/
Adminlere duyuru:Bu konu daha fikir olduğu için Minecraft genele koyuyorum daha sonra minecraft maps kısmına koyucağım bu yüzden konuyu taşımayın ^_^

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi fikir de şimdi adam farm diyip gidip bi clock kurar önüne de bi komut bloğu içine yazar /give @p bifteğinkodu diye, bu olmaz işte.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 dakikada serverinin içine ederler bir komutla oynanamayacak kadar laglı hale gelebilir serverin
kısaca yapamassın

PwParadox

En iyi cevaplar
0
İyi fikir de şimdi adam farm diyip gidip bi clock kurar önüne de bi komut bloğu içine yazar /give @p bifteğinkodu diye, bu olmaz işte.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu oynıcak insan benim Koyucağım kurallara uyması gerek çünkü düz survival oynarkende hile yapabiliriz ama yaparsak bu survival olmaz
10 dakikada serverinin içine ederler bir komutla oynanamayacak kadar laglı hale gelebilir serverin
kısaca yapamassın
Oyun tek Kişilik tek kişilik dünyada bile lag yapıyorsa çöpe at o bilgisayarı

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu oynıcak insan benim Koyucağım kurallara uyması gerek çünkü düz survival oynarkende hile yapabiliriz ama yaparsak bu survival olmaz

Oyun tek Kişilik tek kişilik dünyada bile lag yapıyorsa çöpe at o bilgisayarı
Bi komut derken senin düşündüğün gibi'' giv et pi 5 elma'' dan falan bahsetmiyorum bi anda binlerce komut bloğu spawnlatabilecek kodlardan bahsediyorum

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Buna benzer bir şeyi TheRedEngineer yapmamış mıydı?
Aynısı değil biliyorum fakat bir benzerini.
Video;
@EminGny
Üzgünüm ama yaptıklarımız hiç benzemiyor
ben komut bloklarına ulaşabiliceğimiz ve survivalda olabiliceğimiz bir oyun modu yaratıyorum oysa o yeni oyun mekanikleri (onun yaptığı daha havalı D:)

Son düzenleme: