Komutları Düzeltme Ve Türkçeleştirme

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
The Legend'ın plugin paketindede olduğu gibi komutları türkçeleştirmek istiyorum. TheLegend factios üzerine yapmış ben survivalgames sunucumda yapacağım yardım ederseniz minnettar kalacağım. Teşekkürler...[DOUBLEPOST=1406582679,1406548835][/DOUBLEPOST]Bilen kimse yokmu :/

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
pluginlerin jar dosyasındaki plugin.ymlden alias kullanılarak yapılabilir. extra plugine gerek yok

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
pluginlerin jar dosyasındaki plugin.ymlden alias kullanılarak yapılabilir. extra plugine gerek yok
Yanlış anladınız sanırsam ben /sg komutunu /hg yapmaya çalışmıyorum. Misal : /sg join komutunu /sg katil yapacağım. Nasıl yapacağımı daha detaylı anlatır mısınız lütfen. Ayrıca cevabınız içinde teşekkür ederim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
bkz MyCommand
bkz Skript

Skript ile yapımı:
command /komut:
execute player command "/hangikomutgirilecekse"

Login register Türkçeleştirme:

command /kayıt <text> <text>:
if %arg 2% is not <text>
send "Şifreler eşleşmiyor" to player
else:
execute player command "/register %arg 1% %arg 2%"

command /login <text>:
execute player command "/login <text>[DOUBLEPOST=1406626888,1406626794][/DOUBLEPOST]
Yanlış anladınız sanırsam ben /sg komutunu /hg yapmaya çalışmıyorum. Misal : /sg join komutunu /sg katil yapacağım. Nasıl yapacağımı daha detaylı anlatır mısınız lütfen. Ayrıca cevabınız içinde teşekkür ederim.
command /sg-katıl:
execute player command "/sg join"

Skript ile boşluk koyarak komut yapamazsın. MyCommand eklentisine bak. Özelden yardımcı olabilirim.
Ek olarak plugin jarlarını WinRaR ile açıp plugin.yml dosyasını düzenleyebilirsin.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bkz MyCommand
bkz Skript

Skript ile yapımı:
command /komut:

if %arg 2% is not <text>
else:

command /login <text>:
execute player command "/login <text>[DOUBLEPOST=1406626888,1406626794][/DOUBLEPOST]
command /sg-katıl:

Skript ile boşluk koyarak komut yapamazsın. MyCommand eklentisine bak. Özelden yardımcı olabilirim.
Ek olarak plugin jarlarını WinRaR ile açıp plugin.yml dosyasını düzenleyebilirsin.
Cevabınız için teşekkürler Skript üzerinde deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1406660968][/DOUBLEPOST]Dediklerinizin aynısını yaptım. Fakat işe yaramıyor.

Skript > cmd dosyasının içini bu şekilde dediğiniz gibi yaptım. Hatam varsa ki büyük ihtimalle var lütfen yardım ediniz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Cevabınız için teşekkürler Skript üzerinde deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1406660968][/DOUBLEPOST]Dediklerinizin aynısını yaptım. Fakat işe yaramıyor.

Skript > cmd dosyasının içini bu şekilde dediğiniz gibi yaptım. Hatam varsa ki büyük ihtimalle var lütfen yardım ediniz.

ı yerine i kullanmayı deneyin

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bkz MyCommand
bkz Skript

Skript ile yapımı:
command /komut:

if %arg 2% is not <text>
else:

command /login <text>:
command /sg-katıl:

Bir dakikaaaaa ! Arkadaş Skript bilmeden konuşmayın. Skript ile argument kullanılarak boşluk kullanabilirsin komutta. Çok biliyomuş gibi gorunme lutfen

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bir dakikaaaaa ! Arkadaş Skript bilmeden konuşmayın. Skript ile argument kullanılarak boşluk kullanabilirsin komutta. Çok biliyomuş gibi gorunme lutfen
Sen çok bilmeden konuşma. En basitiyle yazdım. if arg 1 is katıl
execute player command "/sg join" gibi de yapılabilirdi. Aynen Skript bilmeden konuşma.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen çok bilmeden konuşma. En basitiyle yazdım. if arg 1 is katıl
execute player command "/sg join" gibi de yapılabilirdi. Aynen Skript bilmeden konuşma.
Hmm galiba Skript biliyorum ne dersin ? Amacım boşlukla komut yazılabildiğini gostermekti. Sen boşluk kullanamazsın demişsin :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hmm galiba Skript biliyorum ne dersin ? Amacım boşlukla komut yazılabildiğini gostermekti. Sen boşluk kullanamazsın demişsin :D
arglar olmadan kullanılamaz. Gösterdiğim şekilde yapılabilir.
command /hg <text>
ve gösterdiğim şekil.