KONAK

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Karşınızda uzun bir aradan sonra yaptığım yeni bir yapı yani konak.
Ama bütün özelliği sadece bir konak değil içine modernlikte kattım.
Ve her zaman ki gibi kendi yaratıcılığımla bir yerden kopyalamadım.
İçine çok önem veremedim ama bir parçada olsa dışı gibi klasik yapmak istemedim.
Konakta neler var şöyle bir sıralayayım: 7 tane oda, 2 tane banyo, 2 tane salon, 2 havuz, 1 tenis kortu, ve bir küçük otoparkı vardır...
Sadece 1 tane odasının içini düzenleyebildim..
İyi kötü bütün eleştirilere açığım.
Neyse çok uzattım size iyi eğlenceler :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Fazla cam kullanıp güzel göstermek pek kolay değildir, senin yapında da hoş durmamış. Bunun dışında çatı çok düz kalmış gibi.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ben bayağı beğendim güzel olmuş.
Bir de bunu survival da yapacaksın :alay: <--- Sunucuda popi olma çabaları

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Dış görünüşünü beğenmedim onun dışında çok geniş ve büyük bir ev fakat düzgün kullanılamamış için ve çok düz. Yanlış anlama fakat sırf güzel gözüksün diye kolaya kaçarak her yeri dikdörtgenden kareden yaparsan çok şey kaybedersin ''bence'' :p
Ha bu arada havuz da olmamış bence

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Fazla cam kullanıp güzel göstermek pek kolay değildir, senin yapında da hoş durmamış. Bunun dışında çatı çok düz kalmış gibi.
ben yapımı güzel göstermek için değil olması gereken kadar cam koyduğumu düşünüyorum. ama tabii ki senin düşüncendir saygı duyarım :) teşekkürler bu arada :)[DOUBLEPOST=1426948565,1426948533][/DOUBLEPOST]
Ben bayağı beğendim güzel olmuş.
Bir de bunu survival da yapacaksın :alay: <--- Sunucuda popi olma çabaları
teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1426948841][/DOUBLEPOST]
Dış görünüşünü beğenmedim onun dışında çok geniş ve büyük bir ev fakat düzgün kullanılamamış için ve çok düz. Yanlış anlama fakat sırf güzel gözüksün diye kolaya kaçarak her yeri dikdörtgenden kareden yaparsan çok şey kaybedersin ''bence'' :p
amacım kolaya kaçmak değil öyle olsaydı texturepack kullanıp daha farklı bloklarla daha güzel yapabilirdim. ama benim amacım default da daha sınırlı bloklarla güzel bir şey ortaya koymak. bunun dışında her yerinin dikdörtgen olduğunu düşünmüyorum :) teşekkürler bu arada..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
ben yapımı güzel göstermek için değil olması gereken kadar cam koyduğumu düşünüyorum. ama tabii ki senin düşüncendir saygı duyarım :) teşekkürler bu arada :)[DOUBLEPOST=1426948565,1426948533][/DOUBLEPOST]
teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1426948841][/DOUBLEPOST]
amacım kolaya kaçmak değil öyle olsaydı texturepack kullanıp daha farklı bloklarla daha güzel yapabilirdim. ama benim amacım default da daha sınırlı bloklarla güzel bir şey ortaya koymak. bunun dışında her yerinin dikdörtgen olduğunu düşünmüyorum :) teşekkürler bu arada..
O zaman şöyle söyleyeyim sen doku paketi kullanmadığın zaman da (eğer doğru blok tercihleri yaparsan) doğru görüntüyü yakalayabilirsin. Aynı şekilde doku paketi kullanarak daha da güzel bir görüntü elde edebilirsin. Bu biraz da doku paketiyle değil tercih ettiğin bloklarla ve tasarımlarla alakalı bence ^^

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
O zaman şöyle söyleyeyim sen doku paketi kullanmadığın zaman da (eğer doğru blok tercihleri yaparsan) doğru görüntüyü yakalayabilirsin. Aynı şekilde doku paketi kullanarak daha da güzel bir görüntü elde edebilirsin. Bu biraz da doku paketiyle değil tercih ettiğin bloklarla ve tasarımlarla alakalı bence ^^
peki :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben bu yapıyı eleştirirsem burda kan çıkar :D .Bu tarz bir yapıya en iyi victorian mimarisi yakışır, öğrenmek içinde PMC'a yada Keralis'in videolarına bakabilirsin. Ha bu arada gözünü seveyim yapı yaparken doku paketi kullan fakat o mimariyi yansıtacak birşeyler olsun.

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben bu yapıyı eleştirirsem burda kan çıkar :D .Bu tarz bir yapıya en iyi victorian mimarisi yakışır, öğrenmek içinde PMC'a yada Keralis'in videolarına bakabilirsin. Ha bu arada gözünü seveyim yapı yaparken doku paketi kullan fakat o mimariyi yansıtacak birşeyler olsun.
teşekkürler önerilerin için :)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
forum ortalamasının üzerinde,havuza kapı çıkması dışında hoş bence