Konsol Oyunculuğu mu? Bilgisayar Oyunculuğu mu?

Sizce Konsol mu? Bilgisayar mı

• Konsol

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bilgisayar

Kullanılan: 13 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Merhaba forum sakinleri. Herkesin tartışıp durduğu bu konuya bende bir el atayım dedim. Ve bu konudan sonra tartışmalar BİT...meyecek.
Başlamadan önce hatırlatayım. Genelde Genel olarak konuşmaya dikkat ettim ama bazı yerler elbet biraz Öznel.
Peki Neden Konsol Oyunculuğu?
  • Bilgisayar Oyunculuğuna Göre Daha Ucuzdur.
Şimdi bir kaç kişi çıkıp "Hayır öyle değil!" gibisinden bir şeyler söyleyecekler. Ama biraz araştırma yaparsak görüyoruzki bazen oyunlar Bilgisayardakinden daha ucuz olabiliyor. Sadece oyunculuğu geçtim Eğer yeni nesil bir konsolla aynı güce sahip olacak bir bilgisayar alsanız bile pahallı olacaktır.
  • Yat koltuğa, Al kumandanı, Oyununa başla!
Konsolun en güzel yanlarından biri budur: Rahatlık.Bilgisayar gibi "Yok oyun kasıyor bir sürücü indirip geliyim, konsol bu oyunu kaldırmadı yav." dertleri yoktur. Konsola hangi oyun çıkarsa onu oyna! Ayrıca konsollar düğmelerine basıldığı zaman hemen açılır ve bilgisayardan daha kısa sürede oyuna girersiniz. Ayrıca tek iki şeye ihtiyacınız var: Konsol ve Oyun Kumandası.
  • Konsola Özel Oyunlar ve İçerikler
Konsol almanın bence en önemli nedeni firmaların sadece kendi konsolları için çıkardıkları oyunlar ve diğer platformalara da çıkan oyunların özel içerikler.
  • Her yerde sizinle!
Bunu en azından PS Vita gibi el konsolları adına söylüyorum. Mobil gibi güçsüz değil ve gerçekten oyun oynanabiliyor.
  • Herkese göre bir konsol var!
Playstation sevmiyor musunuz? XBOX var o halde.
Playstation seviyor ama 4 alacak paranız mı yok? 3 var.
  • Herkes Eşit
Oyun oynarken sizin oyununuz kasmıyorsa, karşıdaki oyuncuların oyunu da kasmaz. Ama sizde kasıyorsa onlarda da kasar. (Tabi makineyi zorlamazsanız...)
Peki Neden Konsol Oyunculuğu?
  • Daha güçlü
Olması gerektiği gibi. Konsollar daha 1080p'de 60 fps'i zor gösterirken Bilgisayarlar artık 4K çözünürlükte bile 60 fps oyun oynatabiliyor.
  • Sadece oyun için değil. İş, multimedya, iletişim için de.
Evet bu şeylerin bir kısmı konsollarda da var ama o kadar iyi değiller (En azından PS kullanmış biri olarak). Sonuçta herkes oyun oynayacak diye bir şey yok.
  • Valve, steam ve GABEN
Bilgisayarın en güçlü dayanaklarıdan biri bu 3 şey. Bilgisayar oyunculuğunu ucuz kulan bu steam, bizi kaliteli oyunlara boğan Valve ve Bizim sevdiğimiz o adam...GABEN.
  • Hem Klavye-Fare sevenlere, Hem Oyun kumandası.
Özgürlük! İşte sevdiğimiz özelliklerden biri.
  • Tak-çıkar
Konsollar gibi sınırlamaz Bilgisayar sizi. AMD mi Nvidia mı size kalmış. Hatta isterseniz ikisini birden kullanın!
  • Modlama!
Oyunu istediğiniz hale getirebilmek... Anlatılmaz yaşanır.
Peki ben neyi tercih ediyorum?
Cevap Basit...
Hem konsollar hem de bilgisayarlar ayrı bir güzel. Her iki tarafında iyi ve kötü yönleri var.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
valla 50TLye bi 10 oyun alabildiysem bence bilgisayar konsoldan iyidir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun kolu alabiliriz bilgisayarada. Ayrica bilgisayar toplamak bir hobidir bence, ayrica kullanici ve içerik miktari bi hayli fazla.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun kolu alabiliriz bilgisayarada. Ayrica bilgisayar toplamak bir hobidir bence, ayrica kullanici ve içerik miktari bi hayli fazla.
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca bana konsol almak biraz saçma geliyor,o parayla güzel bir bilgisayar toplayarak kolla oynanabilir diye düşünüyorum aynı şekilde.

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsolda 200 TL'lik oyun alacağıma pcden 30 liraya alırım.Zaten oynadığım oyunların çoğu konsolda yok olsa bile oynanamayacak kadar fonksiyonu az olur.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Pek doğru olmamış. Konsol aşırı abartılmış.
Bilgisayara göre ucuz falan değil. Bilgisayara çıkan oyun 90 tl ise konsola çıkan 150 tl olabiliyor.
Konsola özel oyunlar bilgisayara özel oyunlara göre hiçbir şey.
PS Vita'dan bahsetme bile.

-Not a PC MUSTARD RACE fan

Son düzenleme: